Spania, una dintre cele mai vizitate țări din lume

Reactualizat la:
Spania, una dintre cele mai vizitate țări din lume
Arhitectura, plajele, străzile animate, fiestele, deliciile culinare și oamenii prietenoși sunt doar câteva din motivele pentru care Spania atrage anual turiști din lumea întreagă.

Orașul Barcelona a fost votat de mai multe ori drept cea mai bună destinație oraș litoral din Europa. Clima excelentă și cultura plină de viață a litoralului te provoacă să îți trăiești viața sub razele soarelui.

Poate vei vrea să vizitezi Ibiza, o insulă cu o reputație bine meritată drept paradisul clubberilor. De fapt insula a fost și a rămas casa celor ce doresc un stil de viață alternativ și este plină de practicanți de yoga, dar are și multe plaje minunate ascunse.

Iar în Tenerife vei găsi unica junglă din Europa, plaje vulcanice, peisaje care îți taie răsuflarea și trasee incredibile.

De fapt, orice destinație ai alege în Spania, trebuie să guști vestitele mâncăruri tradiționale: paella, gazpacho, tortilla, churros și neaparat să bei niște sangria!

De asemenea, nu trebuie să ratezi fiestele spaniole, în care distracția, muzica și senzațiile tari în cursele cu tauri sunt de neuitat.

Descoperă alături de Transilvania Travel Services cele mai atractive destinații pentru vara 2017. Urmărește-ne online în fiecare marți!

Helen Pater
Managing Director
Transilvania Travel Services SRL
410032,Republicii nr.31,Oradea,Bihor
tel:00.40.259.447.071; 00.40.259.476.975
email:helen@transilvaniatravel.ro – personal
office@transilvaniatravel.ro – ticketing si transport
ibusz@transilvaniatravel.ro – oferte turistice
www.transilvaniatravel.ro

 

Advertorial!