Start la bursele de internship universitar

De Crina Dobocan
1Comentariu
Start la bursele de internship universitar
Universitatea din Oradea va acorda 15 burse de internship universitar, în cuantum de 400 de lei fiecare.


La propunerea reprezentanţilor asociaţiilor studenţeşti, din acest semestru, Universitatea din Oradea va acorda 15 burse de internship universitar.

Bursele le oferă studenţilor posibilitatea de a-şi dovedi calităţile, abilităţile şi cunoştinţele din diverse domenii. Prin acestea, Universitatea din Oradea urmăreşte stimularea, implicarea activă şi motivarea studenţilor pentru a se implica în activitățile academice, educaționale și administrative ale instituţiei la care studiază.

Bursa, în cuantum de 400 de lei, se acordă lunar pe perioada unui semestru, inclusiv în perioada vacanţelor. Bursa se poate cumula cu oricare categorie de bursă acordată la nivel de Universitate. Beneficiari ai burselor de internship universitar sunt studenţii ciclurilor de studii de licenţă, masterat şi doctorat şi se acordă din fondurile proprii ale Universităţii din Oradea.

Pentru a putea beneficia de acest tip de bursă, studenţii trebuie să completeze o cerere tip şi să întocmească un dosar de aplicant.

După etapa de selecţie a dosarelor, tinerii vor avea de susţinut un interviu în faţa unei comisii. Studenţii selectaţi vor semna un contract de internship prin care sunt obligaţi să efectueze echivalentul a 20 de ore/săptămână în cadrul stucturii pentru care au fost selectați. Studenţii pot să îşi desfăşoare activitatea în cadrul Biroului de comunicare al UO, la Serviciul de Management Integrat IT, la Biblioteca Universităţii sau la Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic ori la Centrul de Consiliere şi Servicii privind Cariera.

Studenţii vor „lucra” în baza unei „fișe a postului” în care sunt prezentate sarcinile ce le revin. La sfârșitul stagiului de practică, Universitatea din Oradea va elibera voluntarilor un certificat care atestă participarea la programul de intership universitar. Dosarele se pot depune la Secretariatul PSSV, Corpul D, etaj IV, biroul D402a.

Calendar:

15 – 26 martie 2018, ora 15.00 – depunerea dosarelor
27 martie 2018, începând cu ora 11.00 – evaluarea dosarelor
27 martie 2018 – afișarea rezultatelor preliminare
28-30 martie 2018 – depunerea contestanțiilor
2 aprilie – afişarea rezultatelor după rezolvarea contestaţiilor
4 aprilie 2018, începând cu ora 11.00 – interviu
5 aprilie 2018 – afișarea rezultatelor finale1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor