Start la Saptamana Voluntariatului in Oradea

Start la Saptamana Voluntariatului in Oradea
În perioada 14-20 mai 2012, Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) va duce povestea voluntariatului în toate comunităţile unde există organizaţii şi instituţii care implică voluntari, şcoli, centre de voluntariat şi grupuri cu iniţiativă!

SNV este un eveniment naţional anual, menit să mobilizeze cât mai multe organizaţii şi voluntarii pe care aceştia îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunităţii pentru acesta şi pentru a recunoaşte public activitatea voluntarilor.

Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) este un eveniment iniţiat şi coordonat de către ProVobis-Centrul Naţional de Voluntariat în parteneriat cu VOLUM – Federatia Organizatiilor care Sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România şi centrele locale de voluntariat din Romania.

Administraţia Socială Comunitară Oradea prin CENTRUL UNIC DE VOLUNTARIAT COMUNITAR ORADEA (CUVCO) organizează în Oradea, a VIII – a ediţie a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului, conform programului anexat.

Dacă esti o persoană care crede că prin fapte mici se poate schimba ceva, dacă faci parte dintr-o organizaţie, instituţie, companie sau pur şi simplu dintr-un grup cu iniţiativă, te invităm să te alături Centrului Unic de Voluntariat Comunitar Oradea, partenerilor SNV din toată ţara şi miilor de voluntari de toate vârstele.

Pentru informatii suplimentare, persoane de contact: Adina Patroc/0771692271, Radiana Gheorghita/0722648064.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !