bihon.ro Web analytics

Un reprezentant al Institutului Naţional de Sănătate Publică, dr. Odette Popovici, a atenţionat joi, la o masă rotundă despre hepatitele virale, asupra scăderii "îngrijorătoare, galopante" a acoperirii vaccinale în rândul copiilor, menţionând că doar 52% dintre cei cu vârsta de un an au fost imunizaţi, iar epidemia de rujeolă este o consecinţă "a mişcării antivacciniste".
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.
Alexandra Buzdea are o diplomă în Marketing, dar spune că nu a folosit-o până acum. Înainte să aibă afacerea cu soțul său a lucrat la un mare lanț de magazine de îmbrăcăminte. Andrei Buzdea este absolvent al Facultății de Geografie și lucrează în retail fiind managerul unui magazin.
powered by Surfing Waves

Bihon CSM Oradea

Handbaliștii orădeni au fost eliminați din Cupa României
Divizionara A de handbal masculin CSM Oradea a disputat meciul de pe teren propriu cu CSM Focșani, contând pentru turul secund al Cupei României.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Compozitorul şi producătorul orădean David Ciente şi Surorile Osoianu lansează remake-ul „La portiță la Gheorghiță”
La două zile de la lansare pe platforma Youtube, piesa a strâns aproape 6000 de vizualizări.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Condamnat la închisoare pentru că a condus fără permis, depistat de polițiștii bihoreni
Acesta a fost depistat conducând fără permis.

BIHON CAO

ANUNŢ Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

ANUNŢ Compania de Apă Oradea

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Trei tineri au fost reținuți de polițiștii bihoreni. Aceștia au furat bunuri din casa unui consătean

Angajari BIHON

Prohuman APT angajează

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Munca la negru, taxată de ITM Bihor și în februarie. Inspectorii au dat amenzi de peste 560.000 de lei
Inspectorii ITB Bihor și-au continuat controalele și în luna februarie. Au fost controlate 250 de unități, iar amenzile au depășit suma totală de 785.000 de lei.

BIHON Sport local

Etapă „maraton” de „mărțișor”! Record de participare în circuitul „Oradea joacă padel”
„Padel Arena Oradea” a fost luată cu asalt sâmbătă de pasionații acestui sport, tot mai mulți în Oradea și Bihor, dar și din Timișoara sau Cluj-Napoca.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

O nouă ediție a Festivalului Medieval va avea loc în perioada 5-7 iulie în Cetatea Oradea
Călăreți, ostași, străjeri dar și regi și regine vor anima din nou șanțurile și interiorul Cetății Oradea.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Electrica Furnizare atrage atenția asupra unor practici înșelătoare. Fii informat!
Compania Electrica Furnizare își avertizează clienții cu privire la riscul de a fi expuși unor practici înșelătoare ce s-au intensificat la nivelul județului Bihor.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

35 de tone de deșeuri oprite în Borș II

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Festivalul Ofertelor Wooww la Auchan îți aduce super reduceri la banane, lego și sute de alte de produse
Marile aniversări se fac cu prețuri mici, iar până pe 2 aprilie, în toate magazinele Auchan din țară și online, pe auchan.ro, Festivalul Ofertelor Wooww te așteaptă cu reduceri la sute și sute de produse. În plus, dacă ai card de fidelitate MyCLUB Auchan, beneficiezi de extra bonusuri.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.