Într-o singură zi în care orădenii sunt provocaţi să încerce ceva nou, ceva diferit de celelalte dansuri de societate. În cadrul unui eveniment de Tango Argentinian de nivel înalt. Cu invitaţi care dansează foarte bine tango şi care transmit forţă şi gingăşie în dansul lor. Caravana TANGOradea are loc în 25 mai 2014 la Sala Feeling Dance, Corso Oradea, Pasajul Vulturul Negru, Campusul Universităţii din Oradea, Biblioteca Universităţii din Oradea. Instructor de tango argentinian din Oradea va fi Sonnya Vass, care predă tango argentinian din 2009 la Clubul Feeling Dance, dar şi invitaţi speciali din Budapesta, instructori de tango argentinian Katalin Csontos şi Endre Szeghalmi. Aceştia au început să danseze Tango Argentinian în 2008 la Budapesta şi au câștigat primul Campionat Național de Tango Salon în 2009, secțiunea începători. Au susținut demonstrații de dans la numeroase evenimente, au participat la cursuri și workshop-uri cu maeștri argentinieni, dar și la maratoane de tango. Scopul lui Endre şi Katalin este acela de inițiere a cât mai multor oameni în lumea magică a Tangoului Argentinian și extinderea comunității de tango. Evenimentul este organizat de Fundaţia Comunitară Oradea prin Programul Femina.
Caravana TANGOradea
Trei lecţii de tango argentinian, trei flashmob-uri, o proiecţie de film, patru locaţii.
Trimite articolul
Xpowered by Surfing Waves
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Mircea Mălan, și reprezentantul companiei SC Dumexim SRL au semnat săptămâna aceasta, contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul de Specializare Inteligentă Beiuș.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Probabil în 9 din 10 gospodării încă se mai regăsește cafetiera clasică a cărei rezervor se umple cu apă, se pun câteva lingurițe de cafea măcinată în sită și se pune pe aragaz până când dă apa în clocot.
România
Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de sărbătoarea Floriilor.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
De post sau cu carne, cu cartofi sau cu urdă, cu păsat sau cu razalăi, în foi de varză, leuştean, lobodă, măcriş sau podbal, în frunză de tei sau de dud, sarmalele sunt, în România, un preparat culinar cu o diversitate de reţete şi denumiri, precum piroşte, curechi, purcei, găluşte, păpuşi, pumni, broboade sau cuiburi.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Consiliul Județean Bihor a aprobat în ședința ordinară de vineri, 26 aprilie, cofinanțarea proiectelor de introducere a rețelelor de gaz în comunele Chișlaz și Drăgești.
Citiți principiile noastre de moderare aici!