Studentii, asteptati sa-si confirme locul

De Crina Dobocan
Studentii, asteptati sa-si confirme locul
5.146 de candidaţi s-au înscris la Universitatea Oradea, dintre care 3.947 sunt la licenţă.

Admiterea la facultăţile din cadrul Universităţii din Oradea s-a încheiat vineri, 27 iulie. Rezultatele admiterii sunt afişate la avizierele facultăţilor şi pe pagina de internat a UO, la adresa www.oradea.ro, butonul Admitere 2012, secţiunea rezultate iulie 2012, rezultate provizorii.

Candidaţii admişi sunt aşteptaţi să-şi confirme locul, contra unei taxe de înmatriculare în valoare de 100 de lei, şi să depună chitanţa la secretariatul facultăţii. De asemenea, cei admişi pe locuri cu taxă trebuie să achite prima tranşă din taxa de şcolarizare. Taxele se achită la casieria Universităţii, din Campusul Central. Pentru confirmarea locului mai este necesar ca admişii să completeze şi să depună la secretariatul facultăţii cererea de înmatriculare, însoţită de diploma de bacalaureat în original.

5.146 de candidaţi s-au înscris la Universitatea din Oradea, dintre care 3.947 sunt la licenţă şi 1.199 la masterat. Cea mai mare concurenţă la ciclul de studii licenţă s-a înregistrat la Facultatea de Medicină şi Farmacie, unde pe cele 360 de locuri disponibile s-au înscris 995 de candidaţi, iar la masterat, la Facultatea de Ştiinţe Economice (252 de înscrişi).

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !