Sunt pregătite Serviciile?

De Otilia Șandor
Reactualizat la:
3Comentarii
Sunt pregătite Serviciile?
Mă refer la serviciile de securitate, dar şi la cel responsabil cu Sănătatea din ţară şi cel ce va răspunde de adăposturile imigranţilor ce urmează să vină în valuri, după cum se tot anunţă la televizor. În contextul primirii unui număr mare de imigranţi apare şi riscul infiltrării în ţările gazdă, inclusiv România, a unor agenţi, terorişti, care ar putea forma rapid celule independente, pentru ca apoi să se multiplice.

Aud că sunt disensiuni pe seama numărului de imigranţi pe care România ar urma să-i găzduiască, de la circa 1000 la peste 6000.

Se iscă întrebarea dacă serviciile române sunt suficient de pregătite şi bine plătite pentru a afla în timp util construirea de reţele teroriste şi destructurarea lor înainte ca acestea să activeze.

Cei care se vor ocupa de găzduirea imigranţilor ştiu sigur unde îi vor primi, din moment ce în multe locuri internatele sunt prea puţine. Sau de unde vor apărea bani, dacă pentru elevi şi studenţi de-abia se scot?

Şi, după cum relata o româncă din Canada, ce a contractat TBC cu virus rezistent de la un sirian, cât de bine e pregătit sistemul de sănătate din România, dar şi celelalte din Europa ca să stopeze apariţia unor afecţiuni transmisibile ce pot provoca epidemii – ca să nu fim alarmişti şi să ne gândim chiar şi la pandemii?

Este bine să fim omenoşi şi categoric trebuie să ne ajutăm semenii în suferinţă cum putem, indiferent de convingeri politice, religioase sau de altă natură. Dar ţara noastră nu e în stare să aibă grijă nici de propriul popor, investitorii nu prea mai vin pe aici să creeze locuri de muncă şi tot mai mulţi români aleg să îşi câştige existenţa în alte ţări vestice. Cum ar putea România să facă faţă „integrării” câtorva mii de imigranţi?3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor