Suporteri speciali pentru FC Bihor

4Comentarii
Suporteri speciali pentru FC Bihor
ORADEA – La meciul cu Dacia Mioveni au asistat şi 20 de copii proveniţi din familii defavorizate.

Fotbaliştii de la FC Bihor au fost susţinuţi la acest meci dificil de 20 de copii mai speciali. Zece dintre aceştia au fost de la Centrul de Plasament „Pasărea măiastră”, care au fost însoţiţi de elevi de la Liceul „Ady Endre”, coordonator fiind profesorul Cseke Sandor. „Colaborăm de trei ani cu acest centru şi în fiecare săptămână desfăşurăm diverse activităţi. Sunt copii din familii defavorizate şi chiar orfani”, ne-a informat Cseke Sandor.

Restul de zece copii provin de la Centrul de Îngrijire de Zi din cadrul ASCO şi au fost coordonaţi de Adriana Gherman, Cristian Miheş şi George Ghideu. „Această acţiune a fost organizată de ASCO în colaborare cu conducerea FC Bihor şi a fost cuprinsă în cadrul săptămânii naţionale a voluntariatului. Ne bucurăm că am reuşit să le oferim copiilor ocazia să vadă un meci de fotbal”, a precizat Adina Pătroc, consilier ASCO. În afara meciului, copilaşii au avut şansa să vadă şi un avion care a survolat stadionul în pauza jocului.

Teodor Biris4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor