Supranumită “LOUISE HAY a Italiei”, autoarea LUCIA GIOVANNINI, lansare de carte și workshop, la Oradea

Reactualizat la:
Supranumită “LOUISE HAY a Italiei”, autoarea LUCIA GIOVANNINI, lansare de carte și workshop, la Oradea
Autoarea best-seller-ului „O viață cu totul nouă” vine pentru prima dată în România, la Oradea. Lucia Giovannini își va lansa la Oradea cartea și va susține un miniworkshop gratuit, dar și un eveniment tranformațional ce se va întinde pe durata a două zile.

Autoarea se va afla la Oradea pentru trei zile. Prima zi, 24 mai, este dedicată lansării de carte și miniworkshop-ului gratuit, pentru ca în următoarele două zile (25, 26 mai) să se desfășoare un Workshop transformaţional, în care vei învăţa cum să-ţi creezi viața pe care ţi-o doreşti.

Cartea „O viaţă cu totul nouă” vrea să fie un ajutor concret în a găsi motivația, puterea și instrumentele pentru a rezolva situațiile și stările sufletești care ne iau oxigenul și energia vitală, facilitând astfel schimbarea.

Este o invitație de a aduce claritate cu privire la direcția pe care o dai existenței tale, un catalizator care te împinge spre împlinirea de sine și un ghid pentru crearea “hărții viziunii.” Odată creată, vei avea la dispoziție o busolă pentru a gestiona mai bine emoțiile și stările de spirit și vei da o nouă direcție acțiunilor tale.

O experiență de neuitat care te va ajuta să-ţi accesezi și să-ţi eliberezi forța vitală, să-ţi clarifici adevăratele obiective personale și profesionale, să descoperi adevărata stimă de sine, să înveţi să-ţi foloseşti zona de putere și resursele interioare, să depăşeşti credințele limitative și să-ţi reprogramezi Matrixul

Metoda „O viaţă cu totul nouă” este un proces creat de Lucia Giovannini prin combinația de lecții, tehnici și instrumente perfecţionate pe parcursul a peste 25 de ani de studiu şi experienţă. Este o cale care să te călăuzească pas cu pas pentru a-ţi stimula mintea, trupul și spiritul într-un mod complet și total.

Workshop „O viață cu totul nouă”

Workshop-ul se va desfășura pe parcursul a două zile, la Hotel Continental Forum din Oradea.

Dacă nu suntem satisfăcuți de anumite aspecte ale vieții noastre, nu suntem condamnați să le trăim pentru totdeauna. Putem schimba! Uneori ne apare în cale această oportunitate, dar din mii de motive o lăsăm să plece.

Dar este viața noastră. Cum alegem să o trăim? Două zile intensive pentru a afla cum să gestionezi schimbările și să-ţi creezi viața dorită.

O experiență de neuitat care te va ajuta să-ţi accesezi și să-ţi eliberezi forța vitală, să-ţi clarifici adevăratele obiective personale și profesionale, să descoperi adevărata stimă de sine, să înveţi să-ţi foloseşti zona de putere și resursele interioare, să depăşeşti credințele limitative și să-ţi reprogramezi Matricea.

Acest eveniment se bazează pe cartea “O viaţă cu totul nouă“, un best-seller tradus în 10 limbi care a încurajat şi ghidat mii de oameni să se miște cu succes prin labirintul transformării și să trăiască o viaţă mai bună.

Metoda O viaţă cu totul nouă® este un proces creat de Lucia Giovannini prin combinația de lecții, tehnici și instrumente perfecţionate pe parcursul a peste 25 de ani de studiu şi experienţă. Este o cale care să te călăuzească pas cu pas pentru a-ţi stimula mintea, trupul și spiritul într-un mod complet și total.

Cui se adresează evenimentul O viaţă cu totul nouă®? Tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească viața personală și profesională și să facă o schimbare în propria viaţă şi în lume.

Biletele la cele două zile de workshop pot fi achiziționate online, pe https://otiliadeac.ro/. Informații și contact: E-mail: otilia.deac@gmail.com, Tel: 0744803366.

Program Lucia Giovaninni în Oradea

Vineri – 24.05.2019

18:00 – Lansare carte și miniworkshop gratuit

Sâmbătă – 25.05.2019
10:00 – 10:30 înregistrare
10:30 – 14:00 prima sesiune
14:00 – 15:30 pauză de masă
15:30 – 19:00 a doua sesiune

Duminică – 26.05.2019
10:00 – 10:30 primirea participanților
10:30 – 14:00 prima sesiune
14:00 – 15:30 pauză de masă
15:30 – 19:00 a doua sesiune0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !