Sute de oferte de angajare în ţară şi în străinătate

De Dan Birta
Multe oferte pentru asistenţii medicali
Multe oferte pentru asistenţii medicali
Sute de locuri de muncă pentru bihoreni în judeţ, dar şi în ţări din Europa.

Bihorenii interesaţi de un loc de muncă au de unde alege. Oferta din baza de date a AJOFM Bihor cuprinde în prezent peste 900 de locuri de muncă. De asemenea, pe site-ul mobilităţii europene, Eures, au fost postate câteva sute de job-uri.

În Bihor

Din cele 908 locuri de muncă oferite în Bihor, 73 sunt pentru persoanele cu studii superioare. Sunt căutaţi auditorii în domeniul calităţii, agenţii de vânzări, administratorii baze de date, consilierii juridici, consilierii economici, contabilii, designerii vestimentari, economiştii, inginerii de diferite specializări, inspectorii SSM, managerii de proiecte, etc.

Pentru persoanele cu studii medii sau şcoală profesională oferta este de 444 locuri de muncă. În ordine alfabetică, sunt oferite posturi pentru agenţi comerciali, agenţi poştali, agenţi de securitate, agenţi de vânzări, barmani, bucătari, cameriste, casieri, confecţioneri îmbrăcăminte şi încălţăminte, controlori calitate, cosmeticieni, dulgheri, electricieni, fierari betonişti, frezori, gestionari, instalatori, laborant, lăcătuş mecanic, lucrător comercial, mecanic, operator CNC, ospătar, recepţioner, reglor, strungar, sudor, şofer, tâmplar, zidar, zugrav, etc.

Persoanele necalificate au la dispoziţie 339 de oferte de locuri de muncă: ajutor bucătar, ambalator, cameriste, îngrijitori clădiri, cameriste, lucrători în bucătărie, manipulanţi marfă, etc.
În judeţ sunt disponibile 14 locuri de muncă la Salonta, 28 la Aleşd, nouă la Beiuş şi unul la Marghita.

În Europa

Potrivit informaţiilor primite de la consilierul Eures de la AJOFM Bihor, Simona Burdean, în Europa sunt puse la dispoziţia românilor sute de oferte de locuri de muncă.

Cele mai multe provin din Italia, nu mai puţin de 428. Este vorba despre 240 de infirmieri care vor fi detaşaţi în Anglia şi 180 de asistenţi medicali, de asemenea, detaşaţi în Anglia. Mai există o ofertă pentru opt lucrători în agricultură, într-o fermă de flori.

Din Anglia există pe site-ul Eures 315 locuri de muncă: 150 pentru lucrători în depozit, 75 pentru măcelari, 75 pentru operatori producţie, zece pentru asistenţi meciali şi cinci pentru îngrijitori persoane la domiciliu.

Alte 79 de oferte de job-uri provin din Germania. Nemţii au nevoie de persoane pentru sectorul HORECA (ospătari, bucătari, recepţioneri, menajere), specialişti IT, ingineri, şoferi de camion şi moaşe.
Din Irlanda există oferte pentru măcelari, lucrători în depozit, ingineri şi cioplitori în piatră.
Operatorii de producţie se pot angaja în Slovacia (40 de posturi) şi Cehia (nouă posturi). Tot din Cehia provine o ofertă pentru 30 de şoferi de autobuz şi opt şoferi de tir.

Electricienii se pot angaja în Belgia şi Cehia, iar instalatorii în Malta. Din Spania există oferte pentru sudori, tinichigii, strungari şi mecanici.

„Pentru majoritatea posturilor este necesară cunoaşterea limbii ţării de bază sau a unei limbi de circulaţie internaţională, de obicei limba engleză. Persoanele interesate se pot adresa la biroul nostru din cadrul AJOFM Bihor”, a precizat Simona Burdean.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !