Targ de cariera la Partium

Targ de cariera la Partium
În perioada 23 – 24 martie 2012, la Oradea va avea loc prima ediţie a Târgului de Carieră Pentru Absolvenţi, un eveniment organizat de Colegiul de Excelenţă Janus Pannonius.

Un număr de peste 25 de companii oferă oportunităţi de angajare la prima ediţie a Târgului de Carieră, care va avea loc în 23 şi 24 Martie 2012 în Sala Festivă al Universităţii Creştine Partium din Oradea, strada Primăriei nr. 27. La eveniment participă companii locale, naţionale şi internaţionale, reprezentând cele mai variate domenii.Principalul obiectiv al proiectului este derularea unui program de facilitare a accesului pe piaţa muncii, cu acţiuni integrate la nivel multiregional, adresate unui număr de aproximativ 12.200 persoane aflate în cautarea unui loc de muncă (şomeri tineri şi şomeri de lungă durată), care cuprinde: furnizarea de servicii personalizate de orientare profesională şi planificarea carierei; informare şi consiliere pentru ocuparea unui loc de muncă potrivit pregătirii şi abilităţilor participanţilor; servicii de facilitare a dialogului direct cu potenţialii angajatori, o promovarea mobilităţii geografice a angajaţilor prin oferirea de oportunităţi de ocupare intra- şi inter-regionale.

Totodată ne este important dezvoltarea unei aplicaţii informatice complexe care să permită comunicarea eficientă şi promptă între potenţialii angajaţi şi angajatori. Dorim sporirea capacităţii operaţionale a societăţii în vederea extinderii gamei de servicii oferite în domeniul ocupării profesionale, şi a ariei de desfăşurare, pentru a creşte eficienţa şi impactul acţiunilor derulate la nivelul grupurilor ţinta vizate.Societăţile au şansa de a atrage atenţia acestor tineri şi ocazia este una ideală pentru a oferi posibilitatea atât absolvenţilor cât şi viitorilor angajatori de a se cunoaşte reciproc.La Târgul de Carieră aşteptăm cu drag tineri interesaţi de progresul profesional şi de locuri de muncă provocatoare.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !