Tehnologia de încălzire a viitorului – Thermal technology by Carbon Fiber Heating!

Reactualizat la:
5Comentarii
Tehnologia de încălzire a viitorului – Thermal technology by Carbon Fiber Heating!
Thermal Technology powered by Carbon Fiber Heating îți oferă o soluție practică și economică de încălzire, ca alternativă sau ca soluție pentru zonele din oraș în care singura posibilitate de încălzire este cea cu lemne.

Thermal Technology produce sisteme de încălzire cu un consum energetic foarte scăzut și cu durata de exploatare nelimitată. Iar variantele sunt destinate oricărei situații: încălzire în pardoseală, încălzire în perete, sub placa de gips carton, sau pe perete, sub forma de panouri radiante cu infraroșu.

Instalarea este extrem de facilă, atât sub podele laminate cât și sub gresie. Sistemul de încălzire în pardoseală Thermal Technology conține serpentine de fibră de carbon, montate pe suport din plasă de fibră de sticlă, sau între un ansamblu complex de materiale izolatoare și reflectorizante, cu grosimi de maxim 6 milimetri. Această variantă permite o libertate extremă pentru designul interiorului, fără corpuri de încălzire vizibile, greoaie sau inestetice, care pot limita și modalitatea de așezare a mobilei sau decorațiunilor de interior.

În plus, confortul este dat de emisia de joasă temperatură (max 29 °C) pe o suprafață mare (minim 80% din suprafața liberă a încăperii) evitandu-se astfel mișcările prin convecție ale aerului. De asemenea este ideal pentru încălzirea încăperilor foarte înalte, asigurandu-se confortul termic până la o înălțime de cca 2m, cu o putere instalată mai mica decât cea care ar fi necesară întregului volum de aer dacă s-ar utiliza varianta cu radiatoare, de oricare ar fi ele.

În celelate variante, sistemul de încălzire poate fi instalat și pe pereți sau pe tavan, fixat pe spatele plăcilor de gips carton.

Panourile radiante sau radiatoarele Thermal Technology reprezintă, de asemenea, o soluție practică, rapidă și economică din punct de vedere al consumului pentru orice încăpere din case sau în birouri. Cu un design plăcut și foarte ușor de montat, ele pot fi utilizate în unele cazuri și ca suplimentare a unui sistem de încălzire deja existent sau pentru perioadele în care temperaturile externe sunt scăzute, dar sistemul centralizat de încalzire nu este încă pornit.

Dar aplicatiile utilizarii fibrei de carbon ca rezistență electrică nu se opresc aici: și în exteriorul casei ea poate fi folosită pentru degivrarea aleilor pietonale de acces sau a rampelor pentru intrările în garaj. De asemenea, jgheaburile și burlanele pot fi degivrate cu ajutorul rezistențelor din fibră de carbon produse cu tehnologia Thermal Technology.

Alege acum tehnologia de încălzire a viitorului – Thermal Technology powered by Carbon Fiber Heating S.R.L. Detalii la numarul de telefon 0359 800893 http://thermaltechnology.ro/ şi https://www.facebook.com/ThermalTT/

Advertorial! Hb: 1735565Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor