Terase din Oradea reclamate de vecini

Terase din Oradea amendate
Terase din Oradea amendate
La sesizarea locatarilor de pe pietonalul Republicii din Oradea, poliţiştii locali au notificat luna aceasta 17 agenţi economici care administrează terase pe domeniul public, amintindu-le că în Centrul Istoric trebuie să închidă până la ora 23:00 iar în week-end până la ora 24:00, în caz contrar riscând amenzi între 500 şi 1.000 de lei. Poliţiştii locali au verificat şi terase de pe strada Transilvaniei, avertizând două societăţi comerciale.

Iar împreună cu Compartimentul Medicina Muncii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bihor, poliţiştii locali au efectuat determinări ale nivelului de zgomot în apartamentele unor locatari de pe strada Ştefan cel Mare care au reclamat deranjul prvocat de aparatele de ventilaţie montate pe peretele exterior al unei societăţi comerciale. „Datorită depăşirii limitei maxime admise a nivelului de zgomot pe timpul nopţii, societatea mai sus amintită a fost sancţionată, până în prezent de două ori, pentru aceeaşi faptă”, mai informează Biroul de Presa almunicipiului Oradea.

În ultima perioadă, poliţiştii localui au mai amendat cu câte 500 de lei cinci firme care au ocupat domeniul public fără să încheie convenţii cu Administraţia Imobiliară Oradea respectiv cu câte 1.000 de lei trei firme care nu şi-au obţinut de la Primărie autorizaţia pentru activitatea de alimentaţie publică.

JB – C.H

Locuri de terase date in chirie la Oradea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !