Termen la reabilitarea termica

Termen la reabilitarea termica
Primăria informează asociaţiile de proprietari că pentru includerea în programul local de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe, cele care au ridicat formularele pentru completare trebuie să le completeze şi să le înregistreze la Primăria Oradea (Centrul de Relaţii cu Publicul) cel târziu până în 8 august 2012 în vederea achiziţionării serviciului de proiectare pentru reabilitarea termica a blocurilor de locuinţe.

Primăria Oradea a finalizat achiziţia publică pentru elaborarea documentaţiei tehnico-economice necesară reabilitării termică a unui număr de 46 de blocuri de locuinţe. Costul reabilitării termice a blocurilor de locuinţe se împarte astfel: proiectarea documentaţiei de proiectare – din fonduri de la bugetul local în proporţie de 100%, iar executarea lucrărilor de intervenţie din: fonduri de la guvern în proporţie de 50% din valoarea lucrărilor de reabilitare termică; fonduri de la bugetul local în proporţie de 30% din valoarea lucrărilor de reabilitare termica şi fonduri ale asociaţiilor de proprietari în proporţie de 20% din valoarea lucrărilor de reabilitare termică. Lucrările de reabilitare termică vor cuprinde şi închiderea balcoanelor cu tâmplărie performantă energetică.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !