Termoficare pornește furnizarea căldurii în Oradea și Sânmartin

De Costel Demian
Reactualizat la:
21Comentarii
Termoficare pornește furnizarea căldurii în Oradea și Sânmartin
Pe baza prognozei meteo potrivit căreia temperaturile sunt în scădere, Termoficare Oradea pornește treptat furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Începând de vineri, 4 octombrie, Termoficare va porni căldura la majoritatea punctelor termice din Oradea și Sânmartin, aflate în administrarea sa.

Singurele puncte termice care încă nu vor benefica de căldură sunt următoarele:

– PT 875 se lucrează la căminul C4 situat la intersecția străzilor Leonardo da Vinci cu Romer Floris – furnizarea încălzirii se va face în data de 05 octombrie 2019;

– PT 136 se lucrează la finalizarea lucrărilor de modernizare a lucrărilor a rețelelor termice secundare – furnizarea căldurii se va face din data de 05 octombrie 2019;

– PT 119 se lucrează la finalizarea lucrărilor de modernizare a rețelelor termice secundare – furnizarea căldurii se va face din data de 06 octombrie 2019;

– PT 708 se montează vanele de racord de la intrarea în punctul termic – furnizarea căldurii se va face din data de 05 octombrie 2019.

„Imobilele din cadrul dezvoltărilor imobiliare noi care sunt alimentate cu energie termică prin intermediul modulelor termice montate la nivel de scară/bloc și consumatorii alimentați prin intermediul modulelor termice proprii au posibilitatea pornirii încălzirii de joi”, transmite directorul comercial Termoficare Oradea, Dan Crețu.

Și în anii precedenți startul sezonului de încălzire a fost dat tot la începutul lunii octombrie: 2018 – 2 octombrie, 2017 – 20 octombrie (pornirea a fost amânată 2 săptămâni din cauza lucrărilor efectuate în cadrul proiectului de reabilitare a magistralelor), 2016 – 7 octombrie.

Pentru informații suplimentare privind stadiul lucrărilor, utilizatorii pot consulta harta dinamică Termo Alert (interfațată pe pagina de web www.termoficareoradea.ro), apelând dispeceratul de urgență Tel Verde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau dispeceratul energetic: 0752249058.21Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor