Totul pentru casă, totul pentru tine – Ceramica by KSC este soluția perfectă pentru casa ta

Reactualizat la:
2Comentarii
Totul pentru casă, totul pentru tine – Ceramica by KSC este soluția perfectă pentru casa ta
În după-amiaza zilei de 12 Aprilie 2018, în cadrul centrului comercial Lotus Center Oradea, în incinta sălii de evenimente, a avut loc primul eveniment organizat de către Ceramica by KSC în parteneriat cu Mapei România. Eveniment moderat de Lucian Cremeneanu.

Ceramica by KSC este cel mai modern showroom de ceramică din Oradea, care a adus la noi branduri celebre made in Italy, pe segmentul de gresie, faianță și obiecte sanitare, în colecții actuale și outlet!

În prima parte a evenimentului, s-au prezentat produsele și soluțiile oferite de către gazda evenimentului Ceramica by KSC, urmărind sloganul „Totul pentru casă, totul pentru tine – Ceramica by KSC este soluția perfectă pentru casa ta.”, unde s-au putut vizualiza atât produsele ceramice expuse cât și cele prezentate în cadrul evenimentului.

În cea de-a doua parte a evenimentului mult așteptat, echipa Mapei România a onorat invitații acestui eveniment cu prezentarea a două sisteme complementare:

-sisteme și produse pe bază de var pentru restaurarea clădirilor istorice,

-sisteme pentru consolidarea statică și antiseismică a structurilor.

Cele două sisteme au fost prezentate de către Ing. Cristi Cartas din partea Mapei România.

Stistemul pentru consolidare prezentat se bazează pe materiale utilizate deja de mai mulți ani, fiind reprezentative prin avantajele pe care le prezintă:

-simplitate și rapiditate în aplicare,

-durabilitate ridicată,

-sistem ușor reversibil (în comparație cu un alt sistem de consolidare pe bază de beton).

În prezentare sistemului pentru restaurarea clădirilor istorice s-a urmărit înțelegerea cauzelor proceselor de degradare a construcțiilor vechi, ceea ce determină adoptarea unor soluții de reparare corecte în cadrul lucrărilor de renovare.

Prezentările s-au adresat arhitecților, inginerilor și experților tehnici. Printre invitați au participat persoane din cadrul Primăriei Oradea, Agenția de dezvoltare locală din Oradea(ADLO), Direcția Patrimoniu și culte, cât și birouri de arhitectură individuale. Cele peste 50 de persoane prezente la eveniment, au inițiat la finalul acestuia dialoguri atât cu reprezentanții companiei producătoare a sistemelor Mapei România, cât și cu reprezentanții partenerului lor de pe piața locală Ceramica by KSC.

„ Prin prisma dialogurilor purtate putem declara că evenimentul s-a bucurat de un real succes.”, spune d-l Kiss Sebastian – director general al companiei KSC Transport.

Din partea Mapei România au fost prezenți:

Dir. General Florin Ciobanu

Dir. Tehnic Ovidiu Badea

Product Manager-linia consolidări structurale Cristi Cartas

Dir. Vânzări Banat-Crișana Lucian Zarin

Reprezentant Comercial Banat-Crișana Gabriel Szabados

Product Manager-linia hidroizolații Cosmin Judea.

În încheiere, am dori să mulțumim tuturor participanților pentru că ne-au onorat cu prezența la acest eveniment.

Mai multe detalii despre produsele noastre găsiți pe pagina de Facebook Ceramica Deigsn by KSC, aici și la showroom-ul nostru din Lotus Center (lângă intrarea principală).

Advertorial! H-119982Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor