Trafic aglomerat la Bors

De Alexandra Lăzureanu
4Comentarii
Trafic aglomerat
Trafic aglomerat
În data de 23 octombrie, în Ungaria s-a declarat zi nelucratoare şi a fost interzisă circulaţia mijloacelor de transport marfă pe teritoriul acestui stat.

Astfel, miercuri, la punctele de trecere a frontierei situate la graniţa romano-ungară s-a înregistrat o creştere a numarului de automarfare care s-au prezentat la ieşirea din ţară. Pentru reducerea timpului de aşteptare la controlul de frontieră, Inspectoratul Teritorial al Poliţia de Frontieră Oradea a dispus măsuri de suplimentare a personalului care-şi desfăşoară activitatea la controlul documentelor şi de creştere a numărului arterelor de control a TIR-urilor, atât pe sensul de ieşire din ţară cât şi pe cel de intrare. În zonele adiacente punctelor de trecere, vor exista patrule mobile, formate din poliţişti de frontieră români şi reprezentanţi ai celorlalte structuri MAI, care vor asigura ordinea şi linistea publică şi vor informa şoferii cu privire la măsurile aplicate de autorităţile statului vecin.

Recomandări pentru fluidizare

În vederea evitării aglomerărilor, Poliţia de Frontieră recomandă conducătorilor de automarfare, să folosească toate punctele de trecere existente la graniţa cu Ungaria, pe raza judeţului nostru – PTF Salonta – Mehkerek, PTF Borş – Artand, PTF Valea lui Mihai – Nyirabrany şi PTF Săcuieni – Letavertes. Precizăm că Poliţia de Frontieră Română a luat toate măsurile ce se impun pentru ca traficul de călători şi autoturisme să se desfăşoare în condiţii normale, operativ, fluent şi civilizat. În prezent, traficul de persoane se desfăşoară în condiţii normale. În situaţia în care există nemulţumiri cu privire la modul în care este efectuat controlul la trecerea frontierei, participanţii la trafic pot apela la numărul de telefon 021.9590.

 

Taguri: ,


4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor