Un psiho-thriller cu o altfel de lansare

De Camelia Busu
Reactualizat la:
Un psiho-thriller cu o altfel de lansare
Cartea „Reed 13 31 – Lupta cu întunericul” va fi lansată vineri, 13 februarie, în Shadows.


O carte inedită, dedicată în primul rând tinerilor. O lansare spectaculoasă, care iese din tipare şi oferă printr-o abordare hollywoodiană indicii despre un psiho-thriller plin de acțiune, bazat pe fapte reale. Cam acestea ar fi reperele unui eveniment susţinut de Librăriile Humanitas.

Cartea „Reed 13 31 – Lupta cu întunericul”, apărută la editura Treira, va fi prezentată tocmai vineri, 13 februarie, în Shadows Club. O dată aleasă nu întâmplător. Aşa cum mărturisesc autorii, Monick B. Forest şi Peter Priest, lectura oferă „o viziune originală și nouă asupra credinței, prezentând dimensiunile suprapuse ale lumii reale și a celei de dincolo, lupta crâncenă între bine și rău, mecanismul faptă-răsplată în Universul în care nu există coincidențe”.

Totul se schimbă în viaţa tânărului Alex Reed în momentul în care îşi pierde tatăl. Mesajele ciudate care îi apar în vise, şi pe care încearcă disperat să le descifreze, îl determină să apeleze la un ritual de invocare a celor morţi pentru a lua legătura cu spiritul tatălui său. Dar în urma acestui ritual, prin alegerile greşite din trecutul familiei sale, entităţi din lumea întunecată trec în lumea reală. Întâmplări și apariții bizare îi invadează zilele și nopțile, Alex ajungând în pragul nebuniei. El este prins în lupta dintre bine şi rău încercând nu doar să se salveze pe sine ci şi familia. Romanul oferă o aboradare inedită a întrebării: ce se întâmplă cu adevărat după moarte?

1carte

Tot efortul de abordare a subiectului cărţii, prin mesaj, prin limbaj direct, actual, cât şi evenimentul de prezentare a cărţii publicului larg este încercarea autorilor de a atrage tinerii spre citit. Evenimentul va începe vineri la ora 20:00 cu trupa de dans The Wings. Publicul va urmări un book-trailler în care va primi câteva repere, atât cât să îl incite şi să nu lase ulterior cartea din mână. Va fi şi o tombolă cu cinci premii puse în joc, gustări, efecte pirotehnice, iar invitatul special va fi Masterpiece, tribute band Metallica, ce va susține un super-concert, care promite fanilor un show de excepţie. O seară de vineri 13 absolut specială în care tinerii şi nu numai pot redescoperi plăcerea cititului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !