“Vine mărțisorul!”

Reactualizat la:
“Vine mărțisorul!”
A fost numită acţiunea desfăşurată la sfârşit de săptămână la Cetatea Oradea timp de peste două ore, la care au participat peste 60 de persoane.

Fundaţia”Clubul Dreptei” a început să se facă auzită în ultimile patru luni cu activităţi cultural-educative, şezători-spectacol…unde unele doamne tricotează, altele cos pe etamina, altele fac goblen,altele fac diferite bijuterii, iar în acest timp, invitaţii le-ncântă cu fond muzical inspirat din toate paletele:de la opera la folk sau country-music. Punctuali ca de obicei, la ora 18, reprezentanţii fundaţiei:d-l Mircea Teaha preşedinte, Adrian Tunduc şi Daniela Ghiuro-vicepreşedinti, au făcut o scurtă prezentare a fostelor şi viitoarelor proiecte,după care d-na prof.Sânziana Neşiu a început un moment poetic de mare sensibilitate cu un grup de liceeni de la “LIT.L.Blaga” terminat într-o notă muzicală originală cu o familie talentată-tată şi fiica, adică Florian şi Alexandrina Chelu.

Au urmat momente speciale dedicate semnificaţiei mărţişorului la români-prof.Mihaela Roşu, fabule şi snoave amuzante: Viorel Toma,”Chanson d’ecole”cântat de micuţa Stephanie Andre, arii celebre din opere de G.Verdi, T.Brediceanu interpretate de talentatul prof.univ.Florin Ganea, povestiri triste, dar reale spuse de Mircea Teaha. Prof.univ.Antoanella Ganea a făcut o scurtă informare despre nutriţia “raw-vegan”,aducând retete şi platouri cu pateuri, paste cu seminţe de kia, floarea-soarelui,bombonele cu praf de roşcove.

Produse hand-made

În cadrul şezătorii a fost organizată şi o mica expoziţie cu produse “hand-made”:mărţişoare, mărgele din perle realizate de d-na prof.Tunde Kristo şi de doamna Julia Zsigmond, felicitări originale de ziua mamei şi brăţări realizate de talentata Alexandra Taarm elevă în clasa a VI- a la L.T.Romano Catolic”Sz.Laszlo”, totul fiind încheiat într-o notă romantică prin momente folk susţinute de Raul Silaghi şi Marian Filip care a cântat muzică country, reuşind să aducă multe zâmbete şi veselie pe feţele oamenilor. Au urmat momentele “gustoase”, vedetele fiind produsele vegetariene dar şi clasicele gogoşi pregătite de tânărul Andrei Toia..

Înainte de plecare, participanţii au scris câteva cuvinte în “caietul de impresii”,toţi fiind încântaţi şi impresionati de o seara relaxantă,antrenantă şi educativă!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !