West Residence – „Construim pentru generaţii”!

Reactualizat la:
3Comentarii
West Residence – „Construim pentru generaţii”!
West Residence înseamnă primele apartamente SMART din Oradea, de calitate superioară, confortabile şi eficiente energetic, înconjurate de un ambient plăcut, cu spaţii verzi şi zone de recreere.

„Construim pentru generaţii” este sloganul unuia dintre cele mai noi centre rezidenţiale care se construieşte în Oradea pe strada Ceyrat. Proprietarul complexului ne-a explicat că acest slogan nu a fost ales în zadar, el evidenţiind investiţiile şi lucrările de calitate făcute la apartamentele din cadrul complexului. „Apărut ca răspuns la cererea mare de locuințe și ritmul alert de dezvoltare al Oradiei, complexul rezidențial West Residence cuprinde 13 blocuri cu un total de 463 de apartamente, un hotel cu 70 de camere, spații comerciale, spații verzi și locuri pentru recreere ce se întind pe o suprafață totală de 40.000 mp. Toate spațiile au fost proiectate pentru a răspunde nevoilor vieții moderne, punând accentul pe folosirea unor materiale de calitate superioară și a unor tehnologii ce au ca scop reducerea costurilor de întreținere și atingerea unui nivel sporit de confort. Încălzirea în pardoseală și izolarea cu vată bazaltică a tuturor apartamentelor din ansamblul West Residence, reprezintă o premieră în sectorul construcțiilor imobiliare din Oradea”, a subliniat Rareş Dacian Ţicra, director general West Residence.

Acesta a mai ţinut să precizeze că reuşita acestui proiect este garantată de profesionalismul echipei, care a analizat atent piața rezidențială, și de nevoile comunității, situându-se încă din etapa de proiectarea alături de partea viitorilor proprietari pentru ca în final să rezulte un proiect ambiţios care să atingă cele mai înalte standarde de calitate și confort.

Calitate şi rezistenţă

Structura de rezistenţă a blocurilor este din beton armat, un sistem mixt de cadre şi diafragme din beton armat, având plăci de tip „dală groasă”, fără grinzi aparente. Pereţii exteriori şi interiori sunt realizaţi din cărămidă Porotherm – grupul Wienerberger, îmbunătăţit prin placarea cu sistem termoizolant de faţadă din vata bazaltica. În acest fel se oferă o izolare fonică la cel mai ridicat standard.

Alimentarea cu apă a apartamentelor se va face prin ţevi de inox şi ţeavă multistrat, fiecare obiect având plecarea dintr-un distribuitor de apartament dotat cu robineţi de izolare individual. Toate băile şi bucătăriile sunt dotate cu senzori de inundaţie care acţionează automat vanele de închidere. Ţevile de scurgere din băi vor fi din gama „Silence”, având un coeficient sporit de izolare fonică. Tot pentru izolare fonică, rezervorul wc va fi de tip îngropat, atenuând astfel zgomotul produs de alimentarea cu apă. Ferestrele şi uşile de balcon sunt de tip Q Fort, prevăzute cu rolete de aliminiu cu acţionare electrică.

Apartamentele vor fi încălzite folosind agent primar din reţeaua de distribuţie a oraşului, fiecare scară având propriul punct termic, ceea ce elimină eventualele pierderi şi costuri suplimentare.

Încălzirea tuturor apartamentelor se face prin sistem radiant tip pardoseală caldă, produse de renumita companie germană TECE, ce oferă garanţie de 12 ani pentru toate componentele sistemului, acoperind prin poliţa de asigurare inclusă toate costurile generate de o eventuală disfuncţionalitate.

Pentru perioada verii, dar şi pentru un plus de încălzire iarna, apartamentele vor fi dotate cu aparate de aer condiţionat de tip Inverter. Balcoanele sunt de tip logie, prevăzute cu sticlă securizată, fiind închise lateral şi izolate în întregime cu polistiren extrudat.

Blocurile dispun de lifturi silenţioase de şase persoane. Hidroizolaţia teraselor este garantată 30 de ani. În exclusivitate, avem terasele circulabile pentru cei care au apartamente la etajul patru.

„West Residence te ţine conectat la locuinţa ta, oferindu-ţi termostat de ambient, senzor de mişcare si inundaţie cu control de la distanţă. Adică tot timpul poţi să opreşti şi să setezi temperatura în apartament de pe o aplicaţie telefonică”, a precizat Florian Sirca, director executiv West Residence.

„Tot ce am gândit în aceste apartamente, am gândit să fie cu o durată lungă de viaţă astfel încât viitorii proprietari să nu aibă probleme în exploatare. Fiecare proprietar va primi pentru apartamentul contractat, în momentul atribuirii dreptului de proprietate şi garanţiile aferente tuturor componentelor enumerate şi anume: instalaţii sanitare, instalaţii de încălzire, finisaje, tâmplării şi rolete, climatizare”, a declarat Rareş Dacian Ţicra.

În ceea ce priveşte achiziţionarea locuinţelor prin credite, băncile partenere ale West Residence oferă creditare la costuri speciale, personal dedicat, consultanţă telefonică şi foarte important, se oferă credite şi pentru persoanele care obţin venituri din străinătate.

Mai multe detalii:

https://www.westresidenceoradea.ro/

https://www.facebook.com/westresidenceoradea/

Advertorial! Hb: 149853



3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor