Zilele Osorheiului, editia a III-a

1Comentariu
Compact cântă vineri la Osorhei
Compact cântă vineri la Osorhei
Evenimentul debutează vineri şi se încheie duminică.

Primarul de Osorhei, Ioan Pop şi-a propus să marcheze fiecare ediţie a Zilelor Osorheiului prin noi investiţii. Astfel că această ediţie a sărbătorii debutează cu festivitatea de inaugurare a grădiniţei, şcolii şi a parcului din localitatea Fughiu. Acţiunea va avea loc vineri, la ora 15,00.

Program la Zilele Osorheiului

La ora 16,00 va avea loc un minicampionat de fotbal dedicat copiilor pe terenul de fotbal din Alparea . Participă : Atletic Oradea, Tricolorul Alparea, Juventus Oradea şi FC Osorhei. Programul artistic începe la ora 19,00 când vor urca pe scenă Amazonas, Aliona, Compact (ora 21,30) şi Nick Kamarera. Sâmbătă program începe cu un concurs de tracţiune cu cai de rasă cu participarea echipajelor din toată Transilvania. Festivitatea de inaugurare a grădiniţei cu program prelungit din Osorhei are loc la ora 15,00. La ora 15,45 va avea loc festivitatea de decernare a diplomelor de merit acordate profesorilor care şi-au desfăşurat activitatea didactică exclusiv în Osorhei.

La eveniment participă ca invitaţi speciali oficialităţile din Biharkeresztes, localitate înfrăţită cu Osorhei. Feher Tulipan, formaţia de dansuri şi cântece populare din Oşorhei, Body move, Kristoff Katalin, Dj Andi şi Stela, Mossano şi Ella Rose vor întregi programul artistic de sâmbătă. Programul de duminică ca continua cu concursul de atelaje şi cu cel de gătit bogracsd. La ora 12,30 vor fi premiaţi cei mai buni elevi din comună. Începând cu ora 15,00 muzica e suverană. Programul este deschis de florile Bihorului, Ansamblul Bihorul. De la ora 19,00 urcă pe scenă Stana Izbasa, Corina Szatmari, Gabi Stanciu, Ştefan Muntenas, Aurel Ungur, Valentina şi Florin Novac, Radu Potoran, Radu Barbura, Carol Varga-Zbiciul, Marius Varga şi orchestra condusă de nazarius Varga, Ansamblul de muzică populară tradiţională maghiară. Sărbătoarea se încheie la ora 24,00 cu focuri de artificii.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor