Ziua Europeană a Sportului Școlar la ”Szacsvay Imre„

Ziua Europeană a Sportului Școlar  la ”Szacsvay Imre„
Școala Gimnazială ”Szacsvay Imre” Oradea s-a înscris la acest eveniment european la nivelul României, deoarece este o modalitate de a promova cât mai vizibil educația fizică și sportul în rândul elevilor școlii noastre.


Inițiat de Federația Română proiectul „Sportul pentru toți» își propune să încerce, la nivelul Comisiei Europene, stimularea țărilor membre să includă în programele școlare cât mai multe ore de educație fizică. Activtățile sportive s-au desfășurat în cele 3 clădiri ale școlii pe parcursul a 120 minute astfel: în clădirea de pe str.Vladimirescu coordonatoare a fost subsemnata, cu activitățile sportive : săritura cu coarda și alergare de viteză pe 2 culoare, implicați fiind în total 103.

În clădirea de pe str. Eminescu activitățile sportive au fost următoarele:streetball și tenis de masă, în total elevi implicați 14 elevi. Iar în clădirea din Episcopia la fotbal au fos implicați 15, cu un invitat de onoare, arbitrul de Champions Leaque Șovre Octavian, care a arbitrat meciul băieților. S-au premiat paticipanții și primele 3 locuri, cu diplome. Profesorii implicați în acest proiect de la școala noastră au fost:Învățători: Bozga-Istvándi Lilla, Bányai Edina, Szilágyi Mária IV B,Popa Szomoru Edina, Mihut Timea și Kun Ildikó IV A. cea care ne-a ajutat cu conceperea benerelor și a diplomelor. Profesorii de Educație Fizică :Bica Tünde responsabilă cu fotbalul, Varga Éva Tereza responsabilă cu streetball și tenis de masă, iar Tar Éva Erzsébet responsabilă cu săritura cu coarda și alergarea de viteză și coordonatoarea proiectului la nivelul școlii.

Trebie menționat că în aceeași zi, în școală a avut loc cea de-a VII-a ediție a concursului de șah, coordonat de dl. prof. Vanca Daniel. Toate evenimentele și activitățile au avut mare succes în rândul copiilor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !