bihon.ro Web analytics

Elite Resort Hotel își mărește echipa

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Elite Resort Hotel este un hotel de 4 stele, amplasat excelent, în centrul oraşului Oradea, în fața parcului I.C.Brătianu.
Elite Resort Hotel este un hotel de 4 stele, amplasat excelent, în centrul oraşului Oradea, în fața parcului I.C.Brătianu.

 

Elite Resort Hotel se situează la o distanță aproximativ egală de cel mai modern aquapark din România, de centrul istoric reabilitat al orașului, de Mănăstirea Sfintei Cruci, de monumentele istorice Biserica cu Lună și cetatea Oradiei. Dealul Ciuperca se găsește în imediata vecinătate, oferind o panoramă asupra orașului Oradea. Elite Resort Hotel face parte din categoria hotelurilor şi restaurantelor de lux cu restaurant, piscină, centru SPA, complex balnear, precum și sală de evenimente și conferințe în stil belle époque.

Pentru a-și menține eticheta și pentru a face față exigențelor clienților, Elite Resort Hotel își mărește echipa. Elite Resort Hotel angajează:

 • Bucătar șef
 • Bucătar
 • Ajutor de bucătar
 • Recepționer
 • Cameristă
 • Tehnician întreținere

Elite Resort Hotel angajeaza bucatar șef, bucătar sau bucatareasa precum și ajutor de bucătar cu experiență, care să cunoască rețetarul universal, atât pentru restaurantul Elite cât și pentru evenimentele speciale organizate în cadrul sălii de evenimente.

Oaspeții noștri trebuie să fie întâmpinați de un chip zâmbitor, cu aspect plăcut și îngrijit, așa că avem nevoie de un nou recepționer care să cunoască minim două limbi de circulație internațională și să aibă studii superioare.

De asemenea, Elite Resort Hotel angajează și o persoană responsabilă și ordonată pentru postul de cameristă. Confortul clienților noștri depinde de cameristele hotelului, așa că funcția aceasta necesită grija față de oameni, de clienți precum și de camerele hotelului.

Elite Resort Hotel caută să își mărească echipa și cu un tehnician întreţinere care să fie orientat spre performanţă în toată activitatea sa. Acesta trebuie să aibă grijă de spațiile comune, asigurând curățenia și mici reparații pentru confortul clienților.

Pentru ca toţi clienţii Elite Resort Hotel să aibă parte numai de experienţe plăcute, o echipă întreagă conlucrează pentru a livra cea mai bună calitate în materie de servicii. Dacă aveți experienţă sau doriți să creșteți profesional într-un cadru care să vă încurajeze să faceți asta, aşteptăm CV-ul dumneavoastră la adresa evenimente@hotel-elite.ro sau un mesaj pe aceeași adresă de mail, care să cuprindă: numele și numărul de telefon precum și postul pe care vi-l doriți. Pentru mai multe detalii, contactați-ne la 0770 501 295.

Advertorial!

2 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Miclaus Alin says:

  Salar pt bucatar cu experienta *spun eu*

 2. Miclaus Alin says:

  Plus program”relativ”in domeniu”sa nu depaseasca o ora pe pe tura!restul se calculexa in bani

 3. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bihor: 23 de cazuri de coronavirus! Pacient în stare gravă după ce a fost tratat la Aleșd. Cadrele medicale, în izolare
  Cadrele medicale sunt rugate insistent sā poarte vestimentația de protecție.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Obligaţie pentru primării: dezinfecţie şi dezinfectanţi în blocuri. Îngheaţă preţul la utilităţi
  Noua ordonanţă militară introduce obligativitatea administraţiilor locale de a face dezinfecţii în cartierele de blocuri. 1

  România

  Ordonanța militară nr. 4! Prețurile la utilități: energie electrică și termică, gaze naturale, apă, carburanți nu mai pot fi majorate
  Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat, au susținut o declarație de presă duminică. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se dezinfectează scările de bloc și aleile pe Cazaban
  Liniștea mai multor blocuri de pe strada Alexandru Cazaban a fost spartă în jurul amiezii de dumincă, 29 martie, de un bâzâit puternic. 7

  România

  Alexandru Rafila: „Sunt vreo 650 de persoane care mor zilnic în România în mod curent"
  Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune că sunt 650 de persoane care mor zilnic în România în mod curent. „Rămâne să vedem câte sunt cazurile de Covid-19”, a afirmat Rafila. 4

  România

  Povești din carantină: „Se apelează la conștiința civică a fiecăruia”
  Cum trăiesc oamenii din lumea largă trista experienţă a pandemiei de coronavirus, care sunt reacţiile locuitorilor din alte ţări, cum merge viaţa mai departe acolo sau cum stă pe loc. 3

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.