bihon.ro Web analytics

Anunț licitație Compania de Apă

Anunț licitație Compania de Apă

Reactualizat la:
S.C.COMPANIA DE APA ORADEA S.A. organizează in data de 20.02.2020, ora 12,00 la sediul companiei din strada Duiliu Zamfirescu nr.3, LICITATIE PUBLICA DESCHISA CU STRIGARE pentru valorificarea următoarelor mijloace fixe scoase din funcţiune:
S.C.COMPANIA DE APA ORADEA S.A. organizează in data de 20.02.2020, ora 12,00 la sediul companiei din strada Duiliu Zamfirescu nr.3, LICITATIE PUBLICA DESCHISA CU STRIGARE pentru valorificarea următoarelor mijloace fixe scoase din funcţiune:

 

Mijloacele fixe scoase la LICITATIE pot fi văzute la S.C.COMPANIA DE APA ORADEA S.A.- SECTOR TRANSPORT – MECANIZARE, CALEA BORSULUI NR.22 F, persoana de contact ing. POCA Zoltan, telefon : 0728 / 856807, de luni pana vineri intre orele 7,30 – 15,30.

La licitaţie pot participa persoane fizice sau juridice române sau străine, care au depus la sediul organizatorului licitaţiei (CAO) cu cel puţin o zi înainte de ţinerea licitaţiei, adica pana la data de 19.02.2020, ora 12, următoarele documente:

– dovada achitării taxei de participare în cuantum de 10% din preţul de pornire al licitaţiei;

– copia de pe certificatul de înmatriculare de la Oficiul Registrului Comerţului (tradusă şi legalizată pentru societăţile străine) şi codul fiscal pentru persoanele juridice române;

– actul de identitate pentru persoanele fizice.

– delegaţia de împuternicire pentru această licitaţie pentru reprezentanţii persoanelor juridice.

– documentele de participare la licitaţie se primesc cu cel mult 5 zile înaintea datei stabilite, adica din data de 15.02.2020.

– Câştigătorul licitaţiei se va obliga prin procesul verbal să plătească în termen de 10 zile calendaristice restul de plată în numerar prin casieria CAO, sau cu ordin de plată.

Mentionam ca pentru a se putea demara licitatia pentru mijloacele fixe scoase din funcţiune, din tabelul de mai sus, este necesar sa fie minim doi participanţi la licitaţie.

In cazul neadjudecării acestor mijloace fixe la data sus menţionată, licitaţia se va repeta in zilele de 27.02.2020 si 05.03.2020, la aceeaşi oră.

Orice informaţii suplimentare se pot obţine la sediul companiei din strada Duiliu Zamfirescu nr.3, telefon 0259/436.909- interior Compartimentul Achiziţii publice.

Conducerea

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ultimele grinzi la viaductul drumului expres
  Marţi au ajuns la Oradea ultimele 12 grinzi prefabricate din beton şi au fost montate în ultima deschidere a viaductului care urcă continuarea drumului expres în dealul de la periferia Oradiei.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Un nou miliardar în România: Patronul brandului are afaceri inclusiv în Oradea
  Clujeanul Dorel Goia este acționar majoritar al Grupului TeraPlast și patron al restaurantelor și brutăriilor „La Casa".

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Schi la Serbările Zăpezii? După voia Domnului
  După un sezon în care nu s-a schiat deloc la Vârtop, schiorii ar putea avea acum mai mult noroc. Tunurile de zăpadă sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârșire.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Speakerul orădean Karina Ochis, membru de onoare în cadrul Arab Trainers Union
  Karina Ochis a fost speaker principal și invitat de onoare în cadrul celei de-a 5-a ediții a summit-ului „Antreprenoriat, Training și Inovația mediului de Business”, organizat de Ministerul Afacerilor Publice din Egipt în parteneriat cu Centrul de Dezvoltare și Leadership și Arab Trainers Union.

  Stiri Inter(Nationale)

  Al doilea român infectat cu coronavirus
  Este vorba tot de un cetățean român care se afla la bordul navei de croazieră Diamond Princess, aflată în carantină de două săptămâni în largul coastelor Japoniei.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bugetul Oradiei – executivul oferă cifre, Opoziţia cere un „control de realitate”
  Bolojan: „avem peste 360 de obiective, anul acesta va fi „ziua şi proiectul”. Opoziţia: an de an aţi supraestimat veniturile şi investiţiile, „principiul realităţii nu se verifică”.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.