bihon.ro Web analytics

Anunț licitație Compania de Apă

Anunț licitație Compania de Apă

Reactualizat la:
S.C.COMPANIA DE APA ORADEA S.A. organizează in data de 20.02.2020, ora 12,00 la sediul companiei din strada Duiliu Zamfirescu nr.3, LICITATIE PUBLICA DESCHISA CU STRIGARE pentru valorificarea următoarelor mijloace fixe scoase din funcţiune:
S.C.COMPANIA DE APA ORADEA S.A. organizează in data de 20.02.2020, ora 12,00 la sediul companiei din strada Duiliu Zamfirescu nr.3, LICITATIE PUBLICA DESCHISA CU STRIGARE pentru valorificarea următoarelor mijloace fixe scoase din funcţiune:

 

Mijloacele fixe scoase la LICITATIE pot fi văzute la S.C.COMPANIA DE APA ORADEA S.A.- SECTOR TRANSPORT – MECANIZARE, CALEA BORSULUI NR.22 F, persoana de contact ing. POCA Zoltan, telefon : 0728 / 856807, de luni pana vineri intre orele 7,30 – 15,30.

La licitaţie pot participa persoane fizice sau juridice române sau străine, care au depus la sediul organizatorului licitaţiei (CAO) cu cel puţin o zi înainte de ţinerea licitaţiei, adica pana la data de 19.02.2020, ora 12, următoarele documente:

– dovada achitării taxei de participare în cuantum de 10% din preţul de pornire al licitaţiei;

– copia de pe certificatul de înmatriculare de la Oficiul Registrului Comerţului (tradusă şi legalizată pentru societăţile străine) şi codul fiscal pentru persoanele juridice române;

– actul de identitate pentru persoanele fizice.

– delegaţia de împuternicire pentru această licitaţie pentru reprezentanţii persoanelor juridice.

– documentele de participare la licitaţie se primesc cu cel mult 5 zile înaintea datei stabilite, adica din data de 15.02.2020.

– Câştigătorul licitaţiei se va obliga prin procesul verbal să plătească în termen de 10 zile calendaristice restul de plată în numerar prin casieria CAO, sau cu ordin de plată.

Mentionam ca pentru a se putea demara licitatia pentru mijloacele fixe scoase din funcţiune, din tabelul de mai sus, este necesar sa fie minim doi participanţi la licitaţie.

In cazul neadjudecării acestor mijloace fixe la data sus menţionată, licitaţia se va repeta in zilele de 27.02.2020 si 05.03.2020, la aceeaşi oră.

Orice informaţii suplimentare se pot obţine la sediul companiei din strada Duiliu Zamfirescu nr.3, telefon 0259/436.909- interior Compartimentul Achiziţii publice.

Conducerea

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Sport local

  Irina Bara a fost eliminată la dublu. Monica Niculescu a câștigat duelul românesc
  Joi, după amiază, în turul II al probei de simplu, Irina se va duela cu belgianca Alison Van Uytvanck

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ceremonia de deschidere a noului an universitar, LIVE pe Bihon.ro
  Joi, 1 octombrie 2020, de la ora 11.00, va avea loc la Sala Polivalentă a Universității din Oradea, ceremonia de deschidere a noului an universitar 2020-2021.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  La 5 ani de la ani de la tragedia Colectiv, „Suflet Colectiv”: o piesă pentru neuitare
  Compoziţia şi textul piesei aparţin avocatului şi pianistului Alex Penescu, supravieţuitor al tragediei de la Colectiv.

  BIHON Sport local

  Trei bihoreni la națională, pentru trei meciuri importante. Avem și un jucător naturalizat!
  Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat jucătorii pe care va miza în cele trei partide pe care naționala României le dispută în luna octombrie.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Microbuz de transport persoane implicat într-un accident în Hidișelu de Sus
  Un microbuz și un autoturism au fost implicate într-un accident produs pe DN 76, în localitatea bihoreană Hidișelu de Sus. 3

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Focar de infecție coronavirus la un cămin de bătrâni din Marghita: 18 vârstnici și 4 angajați
  Căminul de bătrâni "Sfântul Anton" al Caritas Catolica din Marghita e confirmat aproape în totalitate cu coronavirus. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.