bihon.ro Web analytics

Compania de Apă Oradea mulțumește clienților pentru utilizarea plății online

Compania de Apă Oradea mulțumește clienților pentru utilizarea plății online

Reactualizat la:

Lansat în decembrie 2017, sistemul de plată online a Companiei de Apă Oradea, reușește să-și câștige tot mai mulți utilizatori în ultimii doi ani.

Nu a fost ușor, mai ales că un număr important de clienți (în general de vârstă a treia-a și cu domiciliul la casele din vatra veche a Municipiului Oradea), cca 12 000 clienți, achitau lunar factura emisa de CAO la casieria unității din cadrul Agenției Comerciale Oradea- str. Duiliu Zamfirescu nr.3.

Într-un sondaj intern referitor la gradul de satisfacție a clienților, cei care achitau la casierie ne-au răspuns foarte sincer, motivând că vin lună de lună la casierie din obișnuință, că au încredere în angajata casiera CAO la care plătesc de ani buni, că nu au și nici nu doresc să-și facă card bancar, etc.

Dacă la finalul anului 2018, doar un procent de 4,75% clienți au optat pentru plata online, spre satisfacția noastră în 2019 am avut primele cifre îmbucurătoare, clienții care utilizau plata online dublându-se față de anul 2018.

Evident că acum, traversăm o perioada dificilă (în cadrul Stării de Urgențe decretate în martie și prelungite în aprilie2020) care ne obligă pe toți să accesăm metodele alternative de plată pentru a evita deplasările la sediile furnizorilor de utilități.

În momentul declarării Stării de Urgență, Compania de Apă Oradea avea deja pregătit un sistem online, ușor accesibil, de preluare a documentațiilor necesare emiterii avizelor tehnice, încheierii contractelor, de gestionare a sugestiilor și reclamațiilor, operațiuni care pană atunci erau efectuate în cadrul Agenției Comerciale de la sediul unității din Str. Duiliu Zamfirescu nr 3.

De remarcat faptul că și anterior acestei situații, cifrele de pe primul trimestru 2020, ne-au confirmat trendul crescător a încasărilor online, acestea ajungând sa fie cu peste 50% mai mari față de finalul anului 2019, astfel 13,93% dintre clienții CAO optând pentru plata online.

Accesibilitatea și ușurința înregistrării cu un cont client pe site-ul CAO, au fost în mod sigur argumente pentru opțiunea de plată a clienților noștri. După o prima evaluare la jumătatea lunii aprilie 2020, este cert faptul că activările și tranzacțiile online au crescut exponențial, oferind clienților CAO, încrederea și confortul unor plăți sigure și rapide. Astfel la data de 15 aprilie 2020,un procent dublu de clienți CAO față de luna martie 2020, respectiv 28,21% au ales să utilizeze sistemul de plată online oferit de compania noastră. Fără îndoială că în aceasta perioadă au crescut încasările și prin celelalte mijloace alternative de plată: bănci, pay point, factorii poștali din ruralul ariei de operare CAO, dar de departe metoda cea mai agreată, azi, de clienții noștri este plata online.

In acest context, Compania de Apa Oradea mulțumește clienților pentru faptul că au accesat, mai ales în această perioada, cu încredere metodele alternative de plată a facturii de servicii apă și canal, și-i asigură de întreaga disponibilitate și deschidere în a le asigura servicii de calitate.

În plus, CAO, invită și alți clienți pentru a utiliza sistemul de plată online, accesând pagina de web a companiei www.apaoradea.ro sau pagina de web https://plataonline.apaoradea.ro/

Hristos a Înviat!

Sărbători fericite!

 

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. adriana says:

  E bine ca cineva e multumit si noi am fi multumiti daca apa ar fi curata,in general sambata e murdara…

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Crește taxa de depunere a gunoiului pe haldă
  Din această lună, se majorează tarifele de depunere a gunoiului pe halda ecologică gestionată de Eco Bihor, în funcție de inflația din ultima perioadă. 2

  Bihon CSM Oradea

  CSM Oradea nu se va prezenta la baraj
  După cum se știe, echipa de handbal masculin CSM Oradea și-a câștigat dreptul de participare la barajul pentru promovarea în Liga Națională.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Persoanele asimptomatice care au COVID-19 nu-i pot infecta pe cei din jur - studiu
  Un studiu recent arată că o persoană infectată, dar care nu are simptome, nu transmite virusul mai departe. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cod galben în Bihor: grindină și descărcări electrice
  Administrația Națională de Meteorologie a emis în cursul zilei de luni mai multe avertizări meteo pentru județul Bihor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  44 de arbori tăiați pentru pista de biciclete, lângă Cartierul Europa
  O pistă de biciclete urmează să fie amenajajată pe strada Universității, de-a lungul Cartierului Europa, cale de acces spre Piața 100. 9

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Elevii din România vor avea transport gratuit
  Executivul a aprobat hotărârea care prevede că elevii vor beneficia în mod gratuit de transport în orice perioadă anului, iar cei care fac naveta naveta între localitatea de domiciliu și cea unde sunt școlarizați vor avea asigurat transport gratuit pe toată perioada anului școlar. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.