powered by Surfing Waves

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Volei pe plajă în Piața Unirii! Echipe din opt țări se vor întrece în centrul orașului!
Între 25 și 28 iulie, Piața Unirii va deveni epicentrul voleiului pe nisip, aducând împreună echipe de elită din întreaga lume.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Bihorenii așteptați la Ziua Porților Deschise, la sediul Detașamentul de Pompieri din Marghita
Joi, 25 iulie, pompierii militari din cadrul Detașamentului Marghita vor sărbători 67 de ani de la înființarea subunității, cu această ocazie se organizează Ziua Porților Deschise.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

O nouă aplicaţie pentru cumpărarea online a biletelor la loto
Jucătorii Loteriei Române au la dispoziție încă o aplicație - joc-loto.loto.ro - prin care pot achiziționa online bilete la jocurile de tip loto tradițional, respectiv Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc, potrivit unui comunicat al companiei.

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă Oradea

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Top alerte privind autoturismele: Riscuri și neconformități semnalate la unele modele de mașini
InfoCons atenționează privind alerte europene în legătură cu autoturismele. Sunt semnalate nereguli ce pot duce la risc de leziuni sau incendii.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

ABA Crișuri atrage finanțare europeană pentru reducerea efectelor generate de secetă
ABA Crișuri a propus un pachet de investiții care vizează lucrări de reprofilare albie, excavații și umpluturi de pământ pentru Valea Salcia, Ierul Îngust și Canalul Colector cu scopul de a facilita retenția apei în albie și creșterea rezilienței la efectele schimbărilor climatice.

România

Taxa pe lux: Plafonul la care se aplică impozitul care vizează proprietarii de mașini și locuințe scumpe
Românii care dețin locuințe și autoturisme de lux sunt acum obligați să plătească impozite suplimentare, conform noii legi 296/2023.

România

O nouă taxă va fi introdusă în factura de energie electrică
Începând cu data de 1 octombrie 2024, furnizorii de energie electrică din România vor începe să le factureze tuturor consumatorilor, casnici și non-casnici, un nou cost, autoritățile estimând că noua taxă va avea „valori reduse“.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Promoțiile verii la Toyota Oradea! Prețuri speciale și livrare rapidă din stoc

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Acțiuni comune ale polițiștilor bihoreni și maghiari: patrulele vor fi mixte în zona montană din Bihor
Până la sfârșitul lunii august, în zona turistică a Euroregiunii Bihor - Hajdú-Bihar, patrulele vor fi mixte, formate din polițiști bihoreni și maghiari.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

4 ani de închisoare pentru că a furat un portofel și un telefon. Hoțul a comis fapta când era dat în urmărire
Un bărbat de 46 de ani, din localitatea bihoreană Sarcău, a fost condamnat de Judecătoria Marghita la 4 ani de închisoare cu executare pentru o tâlhărie pe care a comis-o în timp ce era dat în urmărire națională pentru o altă faptă. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Șeful Poliției Bihor, despre cazul polițistului Paul Filimon: ”Am fost cercetat penal, s-a dat clasare”
La un an de la investigația „Recorder” referitoare la cazul unui polițist din Oradea, Paul Filimon, care acuza că șefii săi au luat măsuri abuzive împotriva sa, inspectorul-șef al Poliției Bihor, chestorul Alin Haniș, a oferit detalii despre cercetările care au urmat dezvăluirilor de presă.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.