Un pod pietonal și ciclist va traversa Crișul Repede în zona Hotelului Hilton, asigurând astfel conexiunea între zone importante de recreere ale municipiului – Cetatea Oradea și Parcul Cetății, cu zona de servicii ospitaliere (Hotel Continental Forum, Hotel Double Tree by Hilton), Parcul Ion Brătianu, Grădina Ciuperca, Aquapark Nymphaea.
powered by Surfing Waves

FC Bihor

Penultimul test înainte de start: FC Bihor Oradea vs CS Bihorul Beiuș
FC Bihor joacă miercuri 14 iulie, de la ora 18:30 cu CS Bihorul Beiuș, intrarea spectatorilor fiind liberă.

România

Lista noilor tarife de referință RCA: Polițele de asigurare auto, mai scumpe
Autoritatea de Supraveghere Financiară a publicat noile tarife de referință pentru RCA - asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și de tramvaie. Acestea sunt cu rol orientativ pentru următoarele șase luni.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Volei pe plajă în Piața Unirii! Echipe din opt țări se vor întrece în centrul orașului!
Între 25 și 28 iulie, Piața Unirii va deveni epicentrul voleiului pe nisip, aducând împreună echipe de elită din întreaga lume.

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă Oradea

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Bihorenii așteptați la Ziua Porților Deschise, la sediul Detașamentul de Pompieri din Marghita
Joi, 25 iulie, pompierii militari din cadrul Detașamentului Marghita vor sărbători 67 de ani de la înființarea subunității, cu această ocazie se organizează Ziua Porților Deschise.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

O nouă aplicaţie pentru cumpărarea online a biletelor la loto
Jucătorii Loteriei Române au la dispoziție încă o aplicație - joc-loto.loto.ro - prin care pot achiziționa online bilete la jocurile de tip loto tradițional, respectiv Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc, potrivit unui comunicat al companiei.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Top alerte privind autoturismele: Riscuri și neconformități semnalate la unele modele de mașini
InfoCons atenționează privind alerte europene în legătură cu autoturismele. Sunt semnalate nereguli ce pot duce la risc de leziuni sau incendii.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

ABA Crișuri atrage finanțare europeană pentru reducerea efectelor generate de secetă
ABA Crișuri a propus un pachet de investiții care vizează lucrări de reprofilare albie, excavații și umpluturi de pământ pentru Valea Salcia, Ierul Îngust și Canalul Colector cu scopul de a facilita retenția apei în albie și creșterea rezilienței la efectele schimbărilor climatice.

România

Taxa pe lux: Plafonul la care se aplică impozitul care vizează proprietarii de mașini și locuințe scumpe
Românii care dețin locuințe și autoturisme de lux sunt acum obligați să plătească impozite suplimentare, conform noii legi 296/2023.

România

O nouă taxă va fi introdusă în factura de energie electrică
Începând cu data de 1 octombrie 2024, furnizorii de energie electrică din România vor începe să le factureze tuturor consumatorilor, casnici și non-casnici, un nou cost, autoritățile estimând că noua taxă va avea „valori reduse“.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Promoțiile verii la Toyota Oradea! Prețuri speciale și livrare rapidă din stoc

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Acțiuni comune ale polițiștilor bihoreni și maghiari: patrulele vor fi mixte în zona montană din Bihor
Până la sfârșitul lunii august, în zona turistică a Euroregiunii Bihor - Hajdú-Bihar, patrulele vor fi mixte, formate din polițiști bihoreni și maghiari.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.