bihon.ro Web analytics

Rectorul Universităţii din Oradea, prof. Constantin Bungău, renunţă la funcţia de şef al instituţiei în favoarea celei de membru al Senatului Universităţii. Demisia îi deschide calea pentru o nouă candidatură la Rectorat.

România

STATISTICĂ: Cele cinci judeţe în care s-au înregistrat 40% din decesele COVID din ţară. Câţi bărbaţi şi câte femei au murit
90,7% dintre persoanele decedate din cauza COVID-19 aveau comorbidităţi asociate, se arată într-un raport al Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP).

Bihon CSM Oradea

„Cred că putem să ne batem de la egal la egal cu Steaua”
Internaționalul Vlad Georgescu afirmă că echipa orădeană se află în plin progres.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

SMAllTime Festival, în septembrie
Artistic Oradea a decalat evenimentul pentru a doua oară, pentru 26-27 septembrie, începând cu orele 11:00.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

De pe o zi pe alta, peste 600 de oameni în plus la izolare
În doar o singură zi, numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu a crescut cu peste 600. 2

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Cursuri autorizate – O meserie, o șansă în plus pe piața muncii!
Societatea noastră până în prezent a şcolarizat peste 400 agenţi de securitate cu o promovabilitate de 100%, mulţi dintre ei azi câştigându-şi existenţa cu această meserie!

Mapamond

Elon Musk, obligat să schimbe prenumele fiului său
Magnatul sud-african Elon Musk şi actuala lui parteneră de viaţă, cântăreaţa Grimes, şi-au surprins fanii atunci când au decis să îşi numească primul lor copil "X AE A-12", însă legile din statul american California i-au obligat să renunţe la acest prenume total neobişnuit, relatează ediţia online a cotidianului spaniol El Pais. 4

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Cum se va desfășura admiterea la liceu?
Ministerul Educației a emis un ordin prin care a aprobat calendarul actualizat al admiterii la liceu pentru anul școlar 2020-2021.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Din iunie încep examinările auto. Școlilor auto li se vor comunica traseele din oraș!
Examinările auto se vor relua în iunie și va trebui respectat un set de reguli sanitare. Pentru evitarea ambuteiajelor și a incidentelor, școlile auto vor fi informate despre trasee. Școlile auto cer cursuri online. 1

Bihon CSM Oradea

„Nu știm dacă vom participa la Liga Națională de Vară”
Consiliul Director al FR Baschet a propus disputarea, în luna august, a unei noi competiții, Liga Națională de Vară, atât la masculin, cât și la feminin.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Petiție către Primărie: cununii civile în aer liber!
Primăria reia, la sfârșitul acestei săptămâni, oficierea de cununii civile în Cetate. 2

Bihon CSM Oradea

Achim: „Ne putem înscrie în Liga Campionilor”
Recent, conducerea echipei U BT Cluj-Napoca a comunicat oficial că se va înscrie în ediția viitoare a FIBA Basketball Champions League, declinând o ofertă de a participa la EuroCup.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.