bihon.ro Web analytics

Mapamond

Ungaria a comandat două milioane de doze din vaccinul rusesc Sputnik V
Guvernul maghiar a anunţat vineri că a ajuns la un acord pentru achiziţionarea a două milioane de doze de vaccin rusesc Sputnik V, deşi nu a fost încă aprobat de autorităţile sanitare europene, relatează Le Figaro.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Încă doi români infectați cu noua tulpină COVID-19 din Marea Britanie
În prezent, și alte teste de secvențializare sunt în prelucrare în cadrul laboratorului INBI „Matei Balș”, cu rezultate în curs.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Vaccin insuficient, în Bihor. Promisiuni pentru noi fluxuri
Prefectul Dumitru Țiplea anunță că s-au cerut încă cinci fluxuri de vaccin, pentru a face față solicitărilor. În Oradea nu mai sunt locuri, până spre final de martie.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Primarul Gabi Popa explică de ce 20.000 de oameni din Țara Beiușului nu se pot vaccina
Peste 20.000 de oameni din Țara Beiușului, de la Roșia la Ceica, via Lazuri de Beiuș trebuiau să se vaccineze în centrul zonal Beiuș.

Angajari BIHON

SC DEME Macarale angajează personal
S.C. DEME MACARALE S.R.L. angajează personal.

România

Cîmpeanu: Reducerea numărului de elevi din clasele de liceu înseamnă 1.000 de clase în plus
Reducerea numărului de elevi din clasele de liceu înseamnă 1.000 de clase în plus, a declarat la Digi24 ministrul Educației Sorin Cîmpeanu.

România

Consiliul European, acord privind folosirea testelor rapide antigen și recunoașterea rezultatelor
Statele membre au convenit astăzi în unanimitate, printr-o procedură scrisă, o recomandare a Consiliului de stabilire a unui cadru comun pentru utilizarea testelor rapide antigen și recunoașterea reciprocă a rezultatelor testelor COVID-19 pe întreg teritoriul UE, anunță un comunicat.

România

Alertă pentru încă 5 tipuri de măşti neconforme
A fost emisă o nouă alertă pentru cinci tipuri de măști neconforme, în total fiind 152 de tipuri de măşti care nu oferă protecția necesară, avertizează InfoCons.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Replici între primarul Birta și PSD, pe tema reabilitării blocurilor din Oradea
Primarul Florin Birta arată că Primăria Oradea nu poate reabilita blocuri în regie proprie, prin intermediul unei firme înființată de municipalitate în acest scop, deoarece există o finanțare europeană pentru aceste proiecte. PSD nu acceptă explicația. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Start la licitația tehnică pentru drumul expres Oradea - Arad
Cei patru - Bolojan, Birta, Cionca și Bibarț - au iscălit joi pe Acordul de asociere Bihor - Arad actualizat, iar procedura a fost trimisă, vineri, către SICAP. Se așteaptă oferte pentru studii, proiect și asistența tehnică aferente drumului expres Oradea - Arad.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Bihorean dispărut de cinci luni de zile. A plecat la munca în Cehia și nu a mai dat niciun semn
Polițiștii bihoreni au fost sesizați vineri, 22 ianuarie 2021, cu privire la dispariția unui bărbat de 30 de ani din comuna Borod, localitatea Șerani.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.