bihon.ro Web analytics

powered by Surfing Waves

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Artista orădeană Dafina cântă despre curajul de „a rupe lumea în două” în piesa „Decor”
Piesa compusă şi interpretată de Dafina a fost produsă la Rootz Music Studio de Marius Pop. Videoclipul „Decor” poate fi urmărit pe Youtube, piesa putând fi ascultată pe toate platformele de streaming.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

„România ne unește” - O seară de magie muzicală și unitate la Oradea Arena

BIHON Sport local

Derby-uri cu echipe din play-off! Lotus Băile Felix și Crișul Sântandrei încheie sezonul pe teren propriu
Ambele echipe bihorene care activează în Liga 3, Seria 10, vor evolua pe teren propriu în ultima etapă programată în Liga 3 în 2023. Practic vor fi cele mai atractive meciuri din etapa 15.

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă Oradea - citiri contoare

BIHON CAO

ANUNŢ SC COMPANIA DE APĂ ORADEA

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă citiri de contoare în perioada 20-24 noiembrie

BIHON Ştirile judeţului Bihor

OTL SA are un autobuz electric Skywell, în teste, la Oradea
Producătorul chinez Skywell a adus în Oradea un model de autobuz electric, lăsat în custodia societății locale de transport în comun pentru teste pe toate traseele urbane.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

CFR Călători îi lasă pe bihoreni în drum. Ce opțiuni au călătorii din județ începând cu 10 decembrie
Programată pentru ianuarie 2024, suspendarea traficului feroviar pe relația Oradea - Cluj intră în vigoare mai devreme, fără ca CFR să fi anunțat acest lucru.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

„Exod” spre Ungaria! 110 minute, timp de așteptare în Borș II
Efectele minicavanței de 1 Decembrie au apărut joi, la prima oră, în punctele de trecere a frontierei din Borș. 2

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Minivacanță de 1 Decembrie: Cât ne costă un sejur în județul Bihor
Cei care doresc să profite de zilele libere de Sfântul Andrei și 1 Decembrie, pot alege din zecile de oferte puse la dispoziție de operatorii de turism din județul Bihor. Prețurile si pachetele au fost luate de pe site-urile hotelurilor si pensiunilor, de pe site-urile unor agentii de turism si de pe Booking.com. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Unde ieșim în minivacanța de 1 decembrie în Oradea. Aquaparkul Nymphaea, Ștrandul Ioșia și Zoo, program normal de funcționare
În minivacanța de 1 Decembrie din acest an, Aquaparkul Nymphaea Oradea, Ștrandul Ioșia, Grădina Zoologică și piețele agroalimentare vor avea program normal de funcționare.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Sfântul Apostol Andrei, cel Întâi Chemat, Ocrotitorul României
Ziua de 30 noiembrie, în care se face pomenirea Sfântului Apostol Andrei, cel Întâi Chemat, Ocrotitorul României, a fost consacrată ca zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează, prin Legea nr. 147 din 23 iulie 2012, adoptată de Senatul României, în 23 noiembrie 2011 şi de Camera Deputaţilor, în 26 iunie 2012, iar apoi promulgată prin Decretul nr. 517 din 20 iulie 2012 al Preşedintelui României.

Bihon CSM Oradea

Campanie „Adoptă, nu cumpăra!” Jucătorii CSM Oradea: „Vrem o victorie și în viețile animalelor abandonate”
O lecție de implicare civică oferă, zilele acestea, jucătorii CSM Oradea, prin susținerea pe care o arată cauzei animalelor de companie abandonate.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

De astăzi, românii vor plăti o garanție de 50 de bani pentru sticle, doze sau pet-uri. Unde se pot recupera banii
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat, marţi, la Comisia pentru afaceri europene a Camerei Deputaţilor, că sistemul garanţie - returnare, care va începe pe 30 noiembrie şi prin care recipientele - peturi, sticle sau doze de aluminiu - vor fi returnate la magazine, este aşteptat "cu foarte mult entuziasm" pentru că va transforma România. 1

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.