bihon.ro Web analytics

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Șase trasee turistice montane din Bihor, omologate de Ministerul Turismului
În județul Bihor există 54 de trasee turistice amenajate care însumează peste 700 de kilometri.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Se lucrează la înierbarea liniei de tramvai Nufărul-Cantemir
Lucrarea face parte din proiectul „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul-Cantemir” și se realizează prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Anunturi intreruperi energie electrica

ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ -Perioada 07.07.2022 -08.07.2022 - PL Rural +PL Oradea

BIHON CAO

Citiri Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Se întrerupe apa potabilă în zona blocului Cicero

BIHON CAO

Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Beiușeanca Anamaria Babău e Miss World NexT Top Model 2022
Nu e primul titlu al beiușencei din acest an. Iolanda Anamaria Babău a fost Miss Earth Emiratele Arabe Unite 2022, dar și coperta revistei de fashion fashion L’Officiel Arabia, ediția digitală din ianuarie 2022, respectiv US Fashion, ediția februarie 2022. 1

Mapamond

Dezastru în Turcia: Inflaţia a ajuns la 80%
Inflaţia din Turcia a ajuns la aproape 80%, în timp ce analiştii au avertizat că ţara riscă să fie prinsă într-o spirală de creştere a preţurilor şi salariilor. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Doi minori au fost surprinși inscripţionând cu graffiti mobilierul urban din Oradea. Au fost amendați și vor trebui să refacă mobilierul distrus
Cei doi minori au fost amendați fiecare de către polițiștii locali cu o amendă în cuantum de 500 lei. 1

Jurnal Bihorean

„Istoria clubului de fotbal CAO / NAC Oradea”

BIHON Sport local

Orădeanul Călin Cheregi a fost avansat antrenor principal

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Teatrul Szigligeti și actorul Hunyadi István, premii la Festivalul Teatrelor Maghiare Kisvárda
Este cel mai mare festival al teatrelor maghiare din această regiune a Europei.25 de trupe maghiare din Bazinul Carpatic au participat la a 34-a ediție a Festivalului Teatrelor Maghiare de la Kisvárda care a avut loc între 24 iunie și 2 iulie 2022.

România

Dezvăluirile dezastrului de la City Insurance: care sunt motivele oficiale pentru care compania de asigurări a dat faliment?
City Insurance a vândut poliţe sub tariful notificat la ASF pentru a-şi creşte cota de piaţă ducând la un deficit de 1,2 mld. lei. CITR a constatat, printre altele, că anumite persoane din conducerea sau supravegherea companiei pot atrage anumite răspunderi privind cauzele falimentului. Peste 700 mil. lei sunt sume pe care City Insurance le are de recuperat din regrese şi reasigurare.

România

Un ginere a intrat cu mașina în poarta soacrei. Trăgea un semnal de alarmă pentru că era supărat pe ea
Incident tragicomic, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Remetea Mare. Un bărbat de 41 de ani s-a ales cu mai multe dosare penale după ce a intrat cu mașina în poarta unei case. Individul era beat, avea permisul suspendat și voia să „tragă un semnal de alarmă”. Casa este a soacrei sale, cu care bărbatul ar fi certat.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.