bihon.ro Web analytics

În numele a câteva zeci de familii din zonă, un grup de orădeni cere Primăriei să revoce atribuirea locului de biserică, pe terenul alocat unui parc, prin bugetarea participativă. Primarul Bolojan: nu e o mare catastrofă a sta la 18m de o biserică.
Cazul scandalului de Cimitirul Municipal Rulikowski, în care angajații au fost acuzați vehement de Oszkar Ujhelyi, un bărbat care și-a îngropat mama, ia o turnură diferită în urma precizărilor făcute de ADP. 
Oszkar Ujhelyi e orădean stabilit în Austria. Reîntors acasă pentru a-şi înmormânta mama, orădeanul susţine, într-o scrisoare adresată J.b., că a trăit momente cumplite de umilinţă şi durere.
La prima ședință de prezentare și vot public din bugetarea participativă 2019, găzduită în sala festivă a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu, a iscat scandal faptul că o parte dintre buletinele de vot au fost distribuite către alegători cu unul dintre proiecte deja bifat, cel referitor la „Educare prin dotarea sălilor de clasă din Oradea cu pubele pentru precolectarea a trei fracții de deșeuri”, din categoria Amenajare spații publice.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Autoturism scufundat în Crișul Repede, lângă Sântandrei
Un autoturism Volkswagen Passat s-a scufundat în Crișul Repede, în zona localității Sântandrei.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Turul Bihorului se mută în luna iulie
Organizatorii Turului Bihorului și al Turului Sibiului colaborează pentru progresul ciclismului românesc.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Activitatea Tribunalului Bihor, paralizată de grevă
Tribunalul Bihor își va suspenda activitatea pe o perioadă nedeterminată, începând cu luni 27 ianuarie 2020. 3

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Un bărbat a murit în urma unui accident produs între un autoturism și o căruță
Un accident rutier petrecut pe DJ 191A, lângă Ciutelec, a fost semnalat joi, la ora 18:45, prin intermediul 112.

BIHON Sport local

Luceafărul s-a reunit! „Ne așteaptă o muncă grea”
Lotul Luceafărului Oradea s-a reunit la baza proprie joi după amiază sub comanda noului staff tehnic.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Preparate românești, prezentate într-un Târg gastronomic dedicat Micii Uniri
La Liceu Greco-Catolic "Iuliu Maniu" din Oradea au avut loc, joi la amiază, mai multe evenimente dedicate zilei de 24 ianuarie, atunci când marcăm Unirea Principatelor Române.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Horă tricoloră la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”
Curtea mare a Liceului Teoretic “Lucian Blaga” din Oradea, s-a umplut în 23 ianuarie 2020 de copii veseli, voioşi şi dornici de a juca hora unirii, ca preambul al zilei de 24 Ianuarie, ziua sărbătoririi Unirii Principatelor Române!

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Călătorie la marginea pământului cu Robin and the Backstabbers
Albumul „Bacovia Overdrive Vol. 3: Vladivostok” a fost lansat joi seara şi la Oradea.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Bihorenii, moți din țara de piatră, scrisoare deschisă către Guvern
„Solicităm introducerea Munților Apuseni în programul de Investiții Teritoriale Integrate pentru a combate depopularea, infrastructura slab dezvoltată și lipsa locurilor de muncă”, se arată în scrisoarea asociației „Moții, Țara de Piatră”, din care fac parte și Șteiul, Vașcăul și Bunteștiul. 1

Mapamond

Avertismentul SUA: succesorul generalului Qassem Soleimani ar putea avea aceeași soartă
Brian Hook, emisarul special american pentru Iran, a declarat joi că succesorul generalului Qassem Soleimani, ucis într-un raid al americanilor în Bagdad, ar putea avea aceeași soartă în cazul în care ar practica politici antiamericane.

Mapamond

Majoritatea aparatelor de cafea sunt pline de bacterii și mucegai
Majoritatea aparatelor de cafea, indiferent că sunt espressoare sau cafetiere tradiționale, conțin niveluri ridicate de bacterii și mucegai, motiv pentru care trebuie să fie acordată o atenție sporită atunci când sunt curățate, potrivit the star.com.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.