bihon.ro Web analytics

Război psihologic, de culise, înaintea derby-ului de la Sibiu

De Gavril Nuțiu

Război psihologic, de culise, înaintea derby-ului de la Sibiu

FOTO: CSM Oradea/Roby Boroș
Reactualizat la:
Conducerea BC CSU Sibiu a depus o plângere la Federația Română de Baschet, contestând dreptul de vot al lui Șerban Sere și Claudiu Fometescu, în speța privind dreptul echipelor din Liga Națională de a folosi doi jucători naturalizați în fiecare meci.
Scris de Gavril Nuțiu - Conducerea BC CSU Sibiu a depus o plângere la Federația Română de Baschet, contestând dreptul de vot al lui Șerban Sere și Claudiu Fometescu, în speța privind dreptul echipelor din Liga Națională de a folosi doi jucători naturalizați în fiecare meci.

Sere și Fometescu sr sunt membri în Biroul federal al FR Baschet, iar clubul sibian, prin plângerea semnată de președintele său, Horațiu Floca, susține că aceștia ar fi trebuit să se abțină de la vot. În urma acelei decizii, echipa orădeană poate folosi simultan cei doi jucători naturalizați, Giordan Watson și Kris Richard.

După cum se știe, BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea se întâlnesc sâmbătă (de la ora 19.00), în etapa a 12-a stagională. Cele două echipe au disputat nu mai puțin de patru meciuri directe în actualul sezon (în FIBA Europe Cup-2, în SuperCupa României și în campionat), toate fiind câștigate de către CSM CSU Oradea.

Președintele clubului orădean, Șerban Sere, consideră că toată această tevatură constituie un joc de culise, un război psihologic declanșat de BC CSU Sibiu, cu scopul de a destabiliza echipa campioană, înaintea meciului direct de sâmbătă.

„Nu doresc să dau amploare acestui așa-zis caz. Nu este nimic altceva decât un circ ieftin, fără niciun rost. Acel vot a avut loc în urmă cu mai bine de o lună, iar clubul din Sibiu s-a trezit să-l conteste abia acum, chiar înaintea meciului de sâmbătă. Nu ne interesează plângerea lor, juriștii federației și-au exprimat opinia cu privire la votul despre dreptul la muncă al oricărui cetățean român. Noi ne vedem de treburile noastre și dorim să câștigăm partida de la Sibiu, așa cum ne propunem de altfel de fiecare dată, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim”, ne-a declarat Șerban Sere.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ungaria a anunțat noi măsuri la granițe. România inclusă pe lista galbenă, cu restricții
  Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul zilei de duminică autoritățile ungare au anunţat noile măsuri privind condițiile de intrare pe teritoriul Ungariei, măsuri care vor intra în vigoare miercuri, 15 iulie 2020, de la ora 00.00. 10

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Școli în șantier: bani europeni pentru eficiență energetică
  O parte dintre lucrările de la Școala „Dacia” și de la LT „Onisifor Ghibu” ar putea fi gata până la începerea anului școlar. Termenul final: 2021. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se finanțează împădurirea terenurilor. Prefectul le cere și primarilor să aplice
  Se acordă două tipuri de prime pentru împădurirea terenurilor. Banii se acordă pentru proiect, pentru acoperirea cheltuielilor aferente împăduririi, dar și pentru compensarea pierderilor de venit agricol, până la 12 ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Reverse The Moment” lansează E.P-ul „Empty Words”
  E.P.-ul conţine cinci piese şi poate fi ascultat peYoutube, Spotify, Deezer, Itunes si Apple music.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 450 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore
  După ce sâmbătă a fost înregistrat un număr record de cazuri, duminică, 12 iulie, au fost anunțate 456 de noi infectări cu covid-19. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ARDT Oradea invită tinerii la un webinar unde să discute despre start-ul în carieră
  ARDT Oradea- Asociaţia de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului lansează un nou proiect educaţional: Evolve Intership.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.