bihon.ro Web analytics

„Toţi jucătorii sunt liberi”

Reactualizat la:
Mircea Fodor a avut o ultimă întâlnire cu jucătorii care au evoluat pentru FC Bihor.
Scris de Carmen Ile - Mircea Fodor a avut o ultimă întâlnire cu jucătorii care au evoluat pentru FC Bihor.

Jocul de la Baia Mare de pe Stadionul „Viorel Mateianu” va rămâne în istorie ca ultimul disputat de FC Bihor în actuala formulă.

La o săptămână de la decizia finală a Curţii de Apel, Mircea Fodor a avut o ultimă întâlnire cu jucătorii

„Am avut o întâlnire cu băieţii şi le-am spus că nu se mai pune problema să reluăm pregătirile şi că sunt liberi să meargă oriunde în urma deciziei definitive şi irevocabile în privinţa falimentului. Până acum ştiu că Andor a semnat cu FC Braşov, Coroian e la Szeged, Lorincz aşteaptă să primească dublă cetăţenie pentru a semna în Ungaria, Mintaş e dorit la Deva, Pantea pleacă în Austria, iar Sulea ar putea ajunge la Tărlungeni. Mai sunt unii în discuţii cu echipe din Liga a IV-a, care au spus că s-ar întoarce dacă s-ar începe un nou proiect FC Bihor”, ne-a declarat ultimul preşedinte al FC Bihor.

Regrete

Conducerea nu a informat încă Federaţia de ultimele evenimente.

„Momentan noi nu am comunicat nimic la FRF, de aceste aspecte urmând să se ocupe lichidatorul judiciar, singurul abilitat”, a completat Fodor.

Preşedintele s-a zbătut în ultimul an să salveze clubul, dar în ciuda eforturilor falimentul nu a putut fi evitat. „Regretele sunt multe. Am ţinut cu dinţii ca acest brand să existe în Liga a II-a, pentru că oraşul Oradea merită să fie pe harta oraşelor care contează în fotbalul românesc. Nu ştiu, poate aşa s-a dorit. Cred, totuşi, că FC Bihor va renaşte într-un fel sau altul. Important e să nu se piardă timp, iar lumea să apuce să uite ce a însemnat FC Bihor. Ar fi păcat să ajungem ca Alba Iulia, care mai are echipă doar în Liga a IV-a”, spune Fodor.

În ceea ce priveşte Centrul de copii şi juniori, grupele sunt prinse între proiectul iniţiat de un grup de părinţi şi cel anunţat de Primărie prin CSM Oradea.”Nu aş vrea ca Centrul de copii şi juniori să se rupă în două. Ideal ar fi să rămână împreună să existe continuitate în plan sportiv, mai ales că avem grupe cu rezultate apreciate”, a conchis Fodor.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Opinii

  Competența Direcției Naționale Anticorupție
  Conform articolului 13 din OUG 43/2002, sunt de competenţa Direcţiei Naţionale Anticorupţie infracţiunile prevăzute în Legea nr. 78/2000, cu modificările şi completările ulterioare, săvârşite în una dintre următoarele condiţii:

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Oradea rămâne fără festivaluri: evenimente anulate, unul după altul
  Festivalurile și evenimentele care urmau să se desfășoare în perioada următoare în Oradea au fost anulate. 6

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tornadă fotografiată în județul Bihor! Fenomenul este tot mai des întâlnit în România
  În ultimii ani s-au înmulțit raportările privind desfășurarea de tornade în România.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Echipamente ATI donate la Spitalul Gavril Curteanu
  La Oradea au sosit echipamente pentru cazurile grave de Covid, în urma unei donații Digi România. 2

  România

  Szijjarto l-a invitat pe Bogdan Aurescu să efectueze o vizită oficială în Ungaria
  Ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior al Ungariei, Peter Szijjarto, a declarat marţi că l-a invitat pe omologul român, Bogdan Aurescu, să efectueze o vizită oficială la Budapesta, pentru a continua dialogul constructiv iniţiat la Bucureşti. 3

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ultimele demolări la fosta bază sportivă Voința
  Parcarea etajată va ocupa cam un sfert din terenul eliberat, spre Academiei a fost promisă amenajarea unei baze sportive moderne. 12

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.