bihon.ro Web analytics

„Toţi jucătorii sunt liberi”

Reactualizat la:
Mircea Fodor a avut o ultimă întâlnire cu jucătorii care au evoluat pentru FC Bihor.
Scris de Carmen Ile - Mircea Fodor a avut o ultimă întâlnire cu jucătorii care au evoluat pentru FC Bihor.

Jocul de la Baia Mare de pe Stadionul „Viorel Mateianu” va rămâne în istorie ca ultimul disputat de FC Bihor în actuala formulă.

La o săptămână de la decizia finală a Curţii de Apel, Mircea Fodor a avut o ultimă întâlnire cu jucătorii

„Am avut o întâlnire cu băieţii şi le-am spus că nu se mai pune problema să reluăm pregătirile şi că sunt liberi să meargă oriunde în urma deciziei definitive şi irevocabile în privinţa falimentului. Până acum ştiu că Andor a semnat cu FC Braşov, Coroian e la Szeged, Lorincz aşteaptă să primească dublă cetăţenie pentru a semna în Ungaria, Mintaş e dorit la Deva, Pantea pleacă în Austria, iar Sulea ar putea ajunge la Tărlungeni. Mai sunt unii în discuţii cu echipe din Liga a IV-a, care au spus că s-ar întoarce dacă s-ar începe un nou proiect FC Bihor”, ne-a declarat ultimul preşedinte al FC Bihor.

Regrete

Conducerea nu a informat încă Federaţia de ultimele evenimente.

„Momentan noi nu am comunicat nimic la FRF, de aceste aspecte urmând să se ocupe lichidatorul judiciar, singurul abilitat”, a completat Fodor.

Preşedintele s-a zbătut în ultimul an să salveze clubul, dar în ciuda eforturilor falimentul nu a putut fi evitat. „Regretele sunt multe. Am ţinut cu dinţii ca acest brand să existe în Liga a II-a, pentru că oraşul Oradea merită să fie pe harta oraşelor care contează în fotbalul românesc. Nu ştiu, poate aşa s-a dorit. Cred, totuşi, că FC Bihor va renaşte într-un fel sau altul. Important e să nu se piardă timp, iar lumea să apuce să uite ce a însemnat FC Bihor. Ar fi păcat să ajungem ca Alba Iulia, care mai are echipă doar în Liga a IV-a”, spune Fodor.

În ceea ce priveşte Centrul de copii şi juniori, grupele sunt prinse între proiectul iniţiat de un grup de părinţi şi cel anunţat de Primărie prin CSM Oradea.”Nu aş vrea ca Centrul de copii şi juniori să se rupă în două. Ideal ar fi să rămână împreună să existe continuitate în plan sportiv, mai ales că avem grupe cu rezultate apreciate”, a conchis Fodor.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Alarmant: Numărul incendiilor, în creștere
  Numărul misiunilor pompierilor bihoreni au crescut cu aproape 75% în 2019 față de anul precedent.

  BIHON Sport local

  O bihoreancă în echipa de Fed Cup a României

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Elvira Rîmbu a rămas singură în concurs
  Actorul Daniel Vulcu s-a retras din concurs iar dosarul regizorului Ioan Ieremia a fost descalificat.

  România

  Suspiciune de coronavirus la Cluj
  Echipe medicale verifică, marți, o pasageră care a sosit pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca din Varșovia, după ce au apărut informații că aceasta ar fi fost în Asia de Sud-Est în zona contaminată cu coronavirus.

  Mapamond

  Textul rugăciunii Tatăl Nostru se schimbă din aprilie
  Schimbarea versului controversat a fost aprobată în trecut și de episcopii catolici din Franța. În schimb, conferința episcopilor germani a decis să respecte textul tradițional.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Off Road - Circuite turistice și trasee prin cătune pentru semeni
  În miezul iernii, dar și în alte perioade din an, membrii West Alpine Off Road își iau mașinile și duc ajutoare în cătune sărăcăcioase, lipsite de electricitate, la oameni, copii și tineri care trăiesc la limita subzistenței. 5

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.