bihon.ro Web analytics

CFR anunţă întârzieri de 40 până la 200 de minute

<p>Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a anunţat că trenurile circulă la nivel naţional cu limitare de viteză şi ajung la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 40-200 de minute, din cauza ninsorilor abundente şi viscolului.</p>
Scris de IM:BIHOR_ONLINE - <p>Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a anunţat că trenurile circulă la nivel naţional cu limitare de viteză şi ajung la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 40-200 de minute, din cauza ninsorilor abundente şi viscolului.</p>

“La îndrumare din Gara de Nord, trenurile pot înregistra întârzieri de 30-145 de minute, funcţie de minutele de întârziere acumulate de trenurile pereche la sosire în Bucureşti Nord. Întârzieri mai mari, de până la 400 de minute, se înregistrează doar la trenul internaţional de Sofia, care a intrat la graniţă cu întârziere şi urmează să plece spre Moscova”, se arată în comunicatul trimit luni de CFR.

Potrivit situaţiei de la ora 11.30, trenurile sosesc în Gara de Nord cu următoarele întârzieri: R 382 Sofia – Bucureşti Nord – 400 de minute (a intrat cu întârziere la graniţă); R 572 Galaţi – Bucureşti Nord – 200 de minute; R 876 Galaţi – Bucureşti Nord – 40 de minute; R 684 Constanţa – Bucureşti Nord – 50 de minute; R 826 Cluj – Bucureşti Nord – 30 de minute.

De asemenea, la plecare din Gara de Nord există următoarea situaţie: R 382-1 Bucureşti – Moscova – întârziere de 360 de minute (perechea tr. R 382 care vine întârziat de la Sofia); Acc 1671 Bucureşti Nord – Galaţi – 145 de minute; R 751 Bucureşti Nord – Botoşani – 45 de minute; Acc 1893 Bucureşti Nord – Craiovaa – 25 de minute; P 7007 Bucureşti Nord – Otopeni – 30 de minute.

În prezent, nu există linii închise, dar viteza trenurilor, care circulă pe raza judeţelor afectate de avertizarea cu cod portocaliu, a fost adaptată la condiţiile meteo de ninsori abundente şi viscol. De asemenea, pentru intervenţia rapidă şi pentru monitorizarea permanentă a traficului feroviar au fost activate patru comandamentele de iarnă la nivel regional/local şi comandamentul de la nivel central.

CFR Călători recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09.

Sursa NewsIn

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Testele rapide, livrate școlilor cu o întârziere de 4 săptămâni
  Ministerul Educației a distribuit în școli peste 10,5 milioane de teste rapide pentru depistarea Covid 19. Acestea au fost distribuite deja școlilor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sărbătoare cu defilare, dar fără Hora Unirii
  Câteva sute de orădeni au participat ieri la ceremonia prilejuită de sărbătorirea a 163 de ani de la Unirea Principatelor Române.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Omagiu adus eroilor din Apuseni, la 8 ani de la tragedia aviatică
  Membrii West Alpine Off Road au depus flori, au aprins lumânări și s-au rugat în locul în care și-au pierdut viața pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Descoperire șocantă în Bihor: Bărbat dispărut în primăvara anului trecut, găsit spânzurat într-o pădure
  Cadavrul bărbatului a fost descoperit luni după-masă, într-o pădure de pe raza localității bihorene Butani, comuna Măgești. Doi săteni care treceau prin zonă l-au observat și au anunțat autoritățile. 1

  România

  George Simion, stropit cu cerneală la Iași, în Piața Unirii. Manifestanți cu pancarte „AUR și Șoșoacă nu reprezintă Iașiul”
  Cu prilejul Zilei Unirii, în centrul Iașului s-au strâns sute de oameni - unii susținători AUR, alți contestatari ai Alianței pentru Unirea Românilor. Liderul formațiunii politice, George Simion, prezent la Iași, a fost stropit pe față și haine cu cerneală. 12

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  13 din 17 bănci comerciale vând euro cu peste 5 lei
  Lovitură pentru români chiar în zi de sărbătoare. Treisprezece din cele șaptesprezece bănci comerciale vând euro cu peste 5 lei.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.