bihon.ro Web analytics

Crișana Oradea caută talente în mediul rural

De Teodor Biriș

Crișana Oradea caută talente în mediul rural

Reactualizat la:
ACS Crișana Oradea a pornit la drum pe finalul anului 2019, dar pandemia de coronavirus a făcut ca cele două grupe de copii înscrise în campionatele E și D ale AJF Bihor să nu poată debuta oficial.
Scris de Teodor Biriș - ACS Crișana Oradea a pornit la drum pe finalul anului 2019, dar pandemia de coronavirus a făcut ca cele două grupe de copii înscrise în campionatele E și D ale AJF Bihor să nu poată debuta oficial.

Fondatorii clubului nu au stat cu mâinile în sân în această perioadă și conform strategiei s-a extins în județ, având cinci locații unde își desfășoară activitatea: Oradea, Tinca, Cefa, Ceica și Dobrești.
„Avem circa 130 de copii care vin la antrenamente în cele cinci locații, dintre care 83 sunt legitimați. Mulțumim autorităților locale din comunele respective care ne-au pus la dispoziție baza sportivă și ne-au sprijinit pentru achiziția de echipamente. Nu este simplu să ne deplasăm în aceste localități, dar sperăm ca munca noastră să dea roade. Ne-am axat mult pe zona rurală, pentru că acolo considerăm că există un potențial uriaș”, a declarat Szilveszter Denes, președintele Crișana Oradea, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat împreună cu Radu Bitea, președintele AJF Bihor.
Cu sprijinul forului fotbalistic județean, Crișana Oradea a implementat proiectul „Dezvoltarea fotbalului în zona rurală”, sponsorizat de Pepco, la Fundația Comunitară Oradea, în fondul „Educație pentru azi”, obținând suma de 10.000 lei.
De asemenea, Crișana s-a dovedit printre cele mai active cluburi depunând 77 dosare la DJST Bihor pentru voucherele de primă legitimare puse la bătaie de MTS.

A vrut numele FC Bihor
În afara președintelui Denes, staff-ul Crișana Oradea este alcătuit din Ionel Danciar, Adrian Danciar, Emil Popa și managerul Marius Szabo. „Pe viitor vom mai avea cu siguranță nevoie și de alți antrenori, mai ales că dorim să ne extindem și în alte zone din Bihor. Îi așteptăm pe cei tineri, dornici să facă practică, să înceapă de jos și vom avea toți de câștigat. Bucuria noastră ar fi mare dacă peste câțiva ani Bihorul va avea echipă în eșaloanele superioare cu jucători bihoreni”, spune președintele ACS Crișana.
Referitor la nume, Denes a precizat că nu posedă palmaresul legendarului club bihorean CS Crișana, fondat în 1929: „Palmaresul nu este la noi. Numele Crișana era liber și vom vedea pe viitor cum putem face. Inițial ne-am dorit FC Bihor sau Pro Bihor, dar mi s-a respins dosarul”, a conchis conducătorul clubului.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Agenți din Arad și Bihor, detașați pentru a repune pe picioare înmatriculările din Timișoara
  Criză de personal la înmatriculări, după ce zece angajați au fost ridicați de DGA pentru luare de mită. Trei agenți au fost chemați din concediu, iar alții au fost aduși din Arad și Bihor. Înmatriculările definitive vor fi reluate după program normal abia de săptămâna viitoare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cele trei motive posibile pentru care Apple a eliminat logo-ul luminos de pe spatele MacBook-urilor în 2015
  2021 marchează șase ani de când Apple a decis să scoată ”mărul” luminos de pe carcasa tuturor modelelor de Apple laptop.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost desemnat câștigătorul licitației pentru Drumul Expres Oradea – Arad
  Valoarea estimată a lucrărilor pentru drumul expres Oradea – Arad este de un miliard de euro.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Compania de Apă anunță întreruperi în furnizarea apei

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Lucrările la parcarea de la Voința, la 85%. Urmează faza finisajelor
  Termenul contractual este luna octombrie 2021, lucrarea e acum la 85%, transmite ADP SA. 8

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Austriecii de la Strabag vor construi drumul de legătură Oradea - Autostrada A3
  CNAIR a anunțat vineri, 18 iunie, câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția proiectului „Legătura Centura Oradea (Girație Calea Sîntandrei) - Autostrada A3 (Biharia)". 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Lista actualizată a țărilor cu risc epidemiologic: Marea Britanie rămâne în zona roșie. Grecia și Franța, în zona verde
  Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat clasificarea țărilor și teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată a cazurilor de Covid. Astfel, Marea Britanie rămâne în zona roșie.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.