bihon.ro Web analytics

„Fă sport indiferent de vârstă”: Duelul de la Pomezeu

„Fă sport indiferent de vârstă”: Duelul de la Pomezeu

Reactualizat la:
„Fă sport indiferent de vârstă...și de kilograme” şi-a derulat o nouă etapă. Căldurile sufocante din ultima perioadă a făcut ca echipa presei bihorene să accepte invitaţia de a inaugura oficial terenul „Sub Pădure” din Vălani de Pomezeu, comuna Pomezeu, al cărei primar este carismaticul Ioan Șora.
Scris de Demian - „Fă sport indiferent de vârstă...și de kilograme” şi-a derulat o nouă etapă. Căldurile sufocante din ultima perioadă a făcut ca echipa presei bihorene să accepte invitaţia de a inaugura oficial terenul „Sub Pădure” din Vălani de Pomezeu, comuna Pomezeu, al cărei primar este carismaticul Ioan Șora.

Iniţiativa i-a aparţinut lui Costel Popa, jucător activ şi conducător al echipei Vida Pomezeu, care activează în Liga a V-a. În aceste condiţii s-au aflat faţă în faţă o selecţionată a comunei Pomezeu şi cea a Presei, completată ca de obicei cu prietenii din zonă, mezinul echipei fiind Cergheş jr. (11 ani) care a şi marcat un gol.

Costel Popa, inițiatorul acestei întâlniri de la Vălani de Pomezeu, a arătat că se menţine în formă chiar şi la 46 de ani şi a înscris din toate poziţiile. Cu cele cinci goluri marcate a fost golgheterul întâlniri, bilanţ dublat de alte patru pase de gol. „Presarii” au avut o prestaţie sinusoidală, dar au terminat onorabil meciul cu o înfrângere cu 8-10 (2-4), principalul om de gol rămânând veteranul Ionel Popa, care are încă mijlocacele necesare să se descurce în faţa porţii.

Ca un meci care se respectă, asistența medicală a fost asigurată de dr. Aranka Iagăr, mare iubitoare de fotbal. Repriza a treia s-a desfăşurat la Sala de festivităţi din Câmpani de Pomezeu, unde Costel Popa s-a dovedit o gazdă extrem de primitoare.

Au evoluat echipele:

Selecționata Pomezeu: Florin Cuciula, Robert Avram – Ionuț Pantiș, Floretntin Zoț, Petru Gabor (1 gol), Emil Crișan (1), Costel Popa (5), Adrian Cuciula, Ionuț Petruș (1), Ionuț Șora (1), Gabriel Cuzepan, Romeo Buda. Pentru gazde a mai „punctat” Horia Buz, autogol. Antrenori: Ioan Șora și Jamil Jah Jah.

Presa Bihoreană: Ady Simea – Gabriel Matica, Raul Lasc (1), Gabi Cergheș jr. (1), Ionel Goina (1), Radu Bitea (1), Gheorghe Rusu (1), Nyky Mihalcea, Ioan Kleszken, Teodor Biriș, Horia Buz, Ionel Popa (3). Rezervă neutilizată: Sorin Ilisie.
Antrenor: Ioan Cergheș.

Arbitru: Dorel Vida.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Liberalii își impun omul, la RAR Bihor. Ce alți directori urmează să fie schimbați?
  Printr-o decizie a șefului RAR din Capitală, directorul local sprijinit de PSD este înlocuit de omul PNL. Se face o rocadă, după ce, în timpul Guvernului Ponta, pesedistul Crăciun l-a înlocuit pe Filip.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Invențiile Evului Mediu. Leonardo Da Vinci – apă, vânt şi foc”
  Copiii pot admira la Muzeul Oraşului Oradea o nouă expoziţie cu machete ce reproduc invenţiile lui Leonardo Da Vinci.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  115 milioane de lei pentru Universitatea din Oradea
  115 milioane de lei au fost alocați Universității din Oradea de către Ministerul Educației. Mai mult de jumătate din fonduri vor merge pe salariile angajaților. 1

  BIHON Sport local

  Luceafărul a învins pe CSC Sânmartin II
  Într-un nou joc de pregătire, Luceafărul Oradea a câștigat cu 3-2 (1-1) în fața echipei de eșalon patru CSC Sânmartin II.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Dacia 100% electrică la Salonul Auto Geneva
  Grupul Renault va prezenta la Salonul Auto de La Geneva, care va avea loc în perioada 5 – 15 martie, un autoturism 100% electric.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Kamion din Italia, The Hypnotunez din Ucraina şi Skroom vor susţine concerte în Rock Fort
  Trei trupe din trei ţări vor concerta vineri, de la ora 20:00 în Rock Fort din Oradea. Kamion vine din Italia, cu membrii din Trevisto şi Veneţia, şi abordează un heavy'n'roll. Proiectul Kamion s-a născut în 2014, avându-i ca membri fondatori pe Paul şi Patch, care şi-au dorit să pornească o trupă originală.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.