bihon.ro Web analytics

Golgheterul turului în Liga 4

Golgheterul turului în Liga 4

<p>FOTO: CAO</p>
Reactualizat la:
Marius Hosu a marcat 26 de goluri în prima parte a campionatului.
Scris de Teodor Biriş - Marius Hosu a marcat 26 de goluri în prima parte a campionatului.

În cele 120 de partide desfășurate în turul de campionat din Liga 4 Bihor s-au marcat 503 goluri, rezultând o medie de 4,19 goluri pe meci. Chiar dacă a ratat ultimele două jocuri din cauza unei accidentări, golgheterul turului a devenit Marius Hosu (26 de ani) de la ACS CAO 1910 Oradea cu 26 de goluri. Atacantul liderului a reuşit „o manita” în meciul cu CS Mădăras, din runda inaugurală, şi un „poker” cu Viitorul Borş în etapa 2.

În top 10, Hosu este secondat de Valentin Petricău (Viitorul Borș) – 14 goluri, Sergiu Ciocan (CAO 1910 Oradea) – 12 goluri, Bogdan Laslău (Unirea Livada) – 11 goluri, Sorin Ban (CS Oşorhei), Andrei Şumălan (Crişul Sântandrei), Andrei Iacob (CS Diosig Bihardioszeg), cu câte 10 goluri, Alexandru Gego (Unirea Valea lui Mihai), Ramses Gado (Foresta Tileagd), Sebastian Zadori, Emerich Zadori (ambii Viitorul Borş), Paul Suciu (CS Oşorhei) şi Ioan Perţ (Olimpia Salonta), toţi cu câte 9 goluri.

În ierarhia golgheterilor U21 conduce Andrei Iacob (20 de ani) de la CS Diosig, fiind de remarcat şi performanţa lui Patrick Gânţe (15 ani) de la CAO 1910 Oradea, autor a 5 goluri în cele 310 minute în care a fost utilizat în tur.

Echipa cu cele mai multe goluri în tur, ACS CAO 1910 Oradea cu 69 de reuşite.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  15 milioane de euro, finanţări pentru împăduriri
  S-a prelungit până, pe 31 martie 2020, depunerea cererilor de sprijin pentru schema de împădurire.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ePiramida, funcţională de luni
  Platforma online poate fi accesată parţial, în baza codului numeric personal. Pentru acces la toate secţiunile, utilizatorul trebuie să ceară Primăriei, online sau la ghişeele din Piramidă, validarea contului.

  Bihon CSM Oradea

  CSM Oradea va juca cu Dinamo în semifinalele Cupei
  Turneul Final Four al Cupei României se va desfășura la Cluj-Napoca, la 9-10 februarie.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Discoteca anilor '70-'80”, la muzeu
  Este vorba despre prima expoziție permanentă dedicată discotecilor din anii comunismului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parc industrial în locul vechiului CET
  Directorul demisionar al Termoficare SA, Stănel Necula, anunţă refuncţionalizarea terenului de la CET-ul vechi de pe Borșului. După toate probabilităţile, Necula va rămâne în administraţia locală, la Termoficare SA şi după intarea în vigoare a demisiei depuse ca urmare a unei condamnări penale. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Debitul Crișul Repede, de trei ori mai mic decât media multianuală
  Debite scăzute și fenomene de iarnă în bazinul hidrografic Crișuri. Vremea rece din ultima perioadă a dus la apariţia formaţiunilor de gheaţă pe cursurile de apă din bazinul hidrografic Crişuri.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.