bihon.ro Web analytics

LPS Bihorul și Academia Hagi 2009 - Viitorul Constanța au încheiat un contract de colaborare

De Gavril Nuțiu

LPS Bihorul și Academia Hagi 2009 - Viitorul Constanța au încheiat un contract de colaborare

Reactualizat la:
Parteneriatul a fost prezentat marți la sediul LPS Bihorul, în prezența reprezentanților celor două entități: Gheorghe Popescu (președinte) și Zoltan Jasko (director sportiv) din partea Academiei Hagi 2009 - Viitorul, respectiv Dan Matei (director) și Lucian Stance (director adjunct), din partea LPS Bihorul.
Scris de Gavril Nuțiu - Parteneriatul a fost prezentat marți la sediul LPS Bihorul, în prezența reprezentanților celor două entități: Gheorghe Popescu (președinte) și Zoltan Jasko (director sportiv) din partea Academiei Hagi 2009 - Viitorul, respectiv Dan Matei (director) și Lucian Stance (director adjunct), din partea LPS Bihorul.

Parteneriatul dintre cele două entități se referă la mai multe obiecte de colaborare. Academia Hagi 2009 va avea drept de preempțiune pentru transferul jucătorilor de la LPS Bihorul, iar clubul orădean va beneficia de un procent din suma primită pentru un eventual transfer în străinătate al jucătorilor respectivi. Antrenorii LPS Bihorul vor vizita academia constănțeană, având astfel ocazia de a cunoaște și adopta filosofia și metodele de pregătire ale tehnicienilor coordonați de Gheorghe Hagi. Echipele LPS Bihorul vor fi invitate la turnee organizate de Academia Hagi 2009 Viitorul.

Concept de pregătire

„Noi am început încă de anul trecut să încheiem contracte cu diverse cluburi și academii de fotbal din țară. Avem deja șase astfel de colaborări. Am ținut neapărat să avem un parteneriat și cu LPS Bihorul. Această zonă de țară a dat întotdeauna jucători de mare valoare, după cum se vede și în actuala națională a României. Din păcate, Bihorul a dispărut de pe harta fotbalului de performanță din România și este foarte mare păcat.

Intenționăm să atingem mai multe obiective de colaborare în cadrul acestui parteneriat. În primul rând, dorim ca jucătorii de valoare să ajungă la Constanța, într-un mediu cum rar găsești în Europa de Est. Antrenorii de aici, ca și de la celelalte cluburi cu care colaborăm, vor veni la Constanța, pentru a înțelege conceptul, sistemul nostru de pregătire a jucătorilor, care este unul tipic pentru fotbalul nostru. Noi ținem mult la această filosofie pe care Gică Hagi a implementat-o începând cu anul 2009, iar după opt ani a început să dea roade. Noi credem că oricare antrenor care va veni la noi în acest sens își va îmbunătăți bagajul de cunoștințe fotbalistice. Clubul orădean va avea un avantaj financiar deloc de neglijat în cazul în care fotbaliștii respectivi vor fi transferați la cluburi din străinătate”, a explicat președintele Academiei Hagi 2009 – Viitorul, Gică Popescu.

La rândul său, directorul LPS Bihorul, Dan Matei, este convins că clubul orădean va avea numai de câștigat din acest parteneriat. „Prin această colaborare, sperăm să atragem și mai mulți copii la clubul nostru, atât din Bihor, dar și din județele limitrofe. Oferim condiții foarte bune de pregătire, avem un teren cu iarbă competițional, un teren sintetic de dimensiuni mari, precum și trei terenuri sintetice mici. Parteneriatul cu Academia Hagi oferă pentru fotbaliștii noștri culoarul de acces spre marea performanță”, a afirmat Dan Matei.

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. pele says:

  Pacat ca nu se gaseste in Bihor un om de afaceri serios care sa sustina o echipa de fotbal in prim divizie.

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Autoturism scufundat în Crișul Repede, lângă Sântandrei
  Un autoturism Volkswagen Passat s-a scufundat în Crișul Repede, în zona localității Sântandrei.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Turul Bihorului se mută în luna iulie
  Organizatorii Turului Bihorului și al Turului Sibiului colaborează pentru progresul ciclismului românesc.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Activitatea Tribunalului Bihor, paralizată de grevă
  Tribunalul Bihor își va suspenda activitatea pe o perioadă nedeterminată, începând cu luni 27 ianuarie 2020. 3

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Un bărbat a murit în urma unui accident produs între un autoturism și o căruță
  Un accident rutier petrecut pe DJ 191A, lângă Ciutelec, a fost semnalat joi, la ora 18:45, prin intermediul 112.

  BIHON Sport local

  Luceafărul s-a reunit! „Ne așteaptă o muncă grea”
  Lotul Luceafărului Oradea s-a reunit la baza proprie joi după amiază sub comanda noului staff tehnic.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Preparate românești, prezentate într-un Târg gastronomic dedicat Micii Uniri
  La Liceu Greco-Catolic "Iuliu Maniu" din Oradea au avut loc, joi la amiază, mai multe evenimente dedicate zilei de 24 ianuarie, atunci când marcăm Unirea Principatelor Române.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.