bihon.ro Web analytics

Luceafărul a avut 21 de jucători la reunire

Reactualizat la:

Luceafărul a avut 21 de jucători la reunire

Reactualizat la:
22 de zile de vacanţă au avut fotbaliştii de la Luceafărul. Reunirea lotului a avut loc luni seara, iar jucătorii au avut parte de un antrenament răcoros, desfăşurat pe o ploaie torenţială.
Scris de Demian - 22 de zile de vacanţă au avut fotbaliştii de la Luceafărul. Reunirea lotului a avut loc luni seara, iar jucătorii au avut parte de un antrenament răcoros, desfăşurat pe o ploaie torenţială.

La reunire au fost prezenţi 21 de jucători: Bogdan Moga, Ionuţ Rus – portari; Flaviu Drăgan, Cristian Oros, Alexandru Băican, Vlad Opriş, Alexandru Core, Adrian Ciul, Vlad Prejmerean, Paul Mitrică, Constantin Roşu, Andrei Luduşan, Daniel Paraschiv, Laur Nemeş, Patrick Peter, Paul Chiorean, Vasile Pop, Daniel Lăsconi.

Singurii jucători noi au fost Şerban Moraru (33 de ani), fost în trecut jucător şi pe la FC Bihor, ultima dată la Olimpic Cetate Râşnov (Braşov), Victor Manu (22 de ani), fost la U Cluj, Dacia Unirea Brăila, ultima dată la CSA Steaua Bucureşti, şi Adrian Ilie (19 ani) şi el de la echipa militarilor. Ei vor fi testaţi în aceste zile, în care vor mai veni şi alţi jucători în probe.

Au absentat motivat Sebastian Moroz şi Francois Yabre, în timp ce Bertrand Bebey, Alan Wanya şi Kevin Moihedja nu vor mai continua la Luceafărul.

Dianu, antrenor secund

Staff-ul tehnic alcătuit din Cristian Lupuţ – antrenor principal, Ioan Pap-Deac – antrenor cu portarii, va fi completat cu un antrenor secund. Ciprian Dianu a activat în sezonul trecut la Crişul Sântandrei în Liga 4. Fost jucător în Liga 1 din România şi Ungaria, Dianu (42 de ani) îl înlocuieşte pe Viorel Domocoş.

Trei meciuri de verificare

În lot nu se mai regăseşte Alex Dulca, care a optat pentru oferta primită de la Rapid Bucureşti. Se poartă negocieri pentru prelungirea împrumuturilor lui Tudor Călin de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Gabriel Preoteasa de la Dunărea Călăraşi şi Lu Yuefeng de la CFR Cluj.
„Vor mai fi plecări, vor mai fi sosiri. Suntem în negocieri cu mai mulţi jucători. Urmează o perioadă importantă, vrem să ne pregătim cât mai bine pentru că va fi un sezon extrem de disputat”, a declarat antrenorul Cristian Lupuţ.

Pregătirea se va desfăşura pe plan local, cu un cantonament în perioada 14-21 iulie la Pensiunea Metropol din Băile Felix.
„Luceferii” au programate şi trei jocuri de verificare cu UTA Arad (13 iulie), Ripensia Timişoara (24 iulie) şi Şoimii Lipova (27 iulie).

Preţ nou la bilete

Prezentă la reunire, doamna preşedinte Lucia Vladimirescu a anunţat că din sezonul 2019/2020 biletul de intrare la meciurile Luceafărului de pe teren propriu va costa 10 lei. În sezonul trecut biletul de intrare a costat 25 de lei.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă licitație pentru reabilitarea Policlinicii Mari, viitorul sediu al CJ Bihor
  Contractul semnat în 2020, pentru reabilitarea imobilului, a fost reziliat de actualul președinte al CJ Bihor, Ilie Bolojan.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a lansat turul virtual al Cetății Oradea
  Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat în perioada 20-21 octombrie o vizită tematică pentru promovarea patrimoniului istoric din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest. 

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A găsit un proiectil din al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare
  Un muncitor a găsit un proiectil provenit din timpul celui de-al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare din localitatea bihoreană Sâniob.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parte din povestea lumii, Emil Rengle mărturisește: „Sunt Dumnezeu, sunt pasiune, libertate, mișcare...”
  „Când îl văd pe Rengle, văd dans”, mărturisește celebru artist Damian Drăghici. 1

  Angajari BIHON

  Inform Media Press angajeaza Oficiant presa - preluare anunturi mica publicitate

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - A. Data 01.11.2021 - 05.11.2021 COR mt jt Beius - PL Salonta si COR mt jt Alesd - anuntate cu 2 zile

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.