Lotul s-a reunit la Bucureşti, pregătirile urmând să se desfăşoare începând de astăzi la bazinul olimpic de la Izvorani. Selecţionerul Vlad Hagiu are deocamdată la dispoziţie doar jucătorii de la Dinamo şi Steaua. Lotul va fi completat cu internaţionalii de la CSM Digi Oradea (Nicuşor Diaconu, Mihnea Chioveanu, Andrei Buşilă, Alexandru Ghiban, Alexandru Matei, Alex Popoviciu), echipă care a susţinut ieri seară meciul cu Partizan Belgrad din Liga Campionilor. În fine, duminică vor sosi şi stranierii din lot: Andrei Iosep (Navarra – Spania), Ramiro Georgescu şi Tiberiu Negrean (ambii de la Szolnok – Ungaria). Deocamdată este incertă prezenţa la lot a căpitanului Cosmin Radu. Meciul cu Italia se va desfăşura marţi, 29 ianuarie, la Civitavecchia, iar cel cu Ungaria va avea loc vineri, 1 februarie, la Debreţin.
Nationala de polo, la Izvorani
Lotul naţional de polo al României, pregătit de antrenorul Vlad Hagiu, a început miercuri antrenamentele pentru „dubla” cu Italia şi Ungaria, din cadrul Ligii Mondiale.
Trimite articolul
Xpowered by Surfing Waves
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Vintage Garden Fair de la Moszkva Cafe a venit în sprijiul cazului Vivienei Kiraly.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Drumul Expres, Podul „Prezan” din Dragoș Vodă sau Podul „Sovata” din Ioșia, sunt câteva din inițiativele edilitare care, în ciuda cârcotașilor ce nu vroiau să le vedeau utilitatea, și-au vădit totuși importanța, la scurt timp după inaugurare, prin gradul lor mare de folosință.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Conducerea Consiliului Județean Bihor a prezentat bilanțul pe 2023, în cadrul unei conferințe de presă.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Mircea Mălan, și reprezentantul companiei SC Dumexim SRL au semnat săptămâna aceasta, contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul de Specializare Inteligentă Beiuș.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Probabil în 9 din 10 gospodării încă se mai regăsește cafetiera clasică a cărei rezervor se umple cu apă, se pun câteva lingurițe de cafea măcinată în sită și se pune pe aragaz până când dă apa în clocot.
Citiți principiile noastre de moderare aici!