bihon.ro Web analytics

Premiaţi la turneul „Wi-King”

De Teodor Biriș
Reactualizat la:

Premiaţi la turneul „Wi-King”

Aspect din concurs
Reactualizat la:
„Wi-King” a fost denumirea turneului AMATur de categoria A organizat de CS King Pong Oradea în noua sală a clubului de pe strada Vasile Alecsandri, clădirea Oradinum.
Scris de Teodor Biriș - „Wi-King” a fost denumirea turneului AMATur de categoria A organizat de CS King Pong Oradea în noua sală a clubului de pe strada Vasile Alecsandri, clădirea Oradinum.

Pe podiumul de concurs au ajuns următorii sportivi:

Începători: I. Florin Lucian Margin (Oradea), II. Gavril Badiu (Rasca), III. Andrei Moldovan (Oradea), IV. Alin Chivaran (Caransebeş). Avansaţi: I. Olimpiu Negrea (Oţelu Roşu), II. Florin Daroti (Lipova), III. Alexandru Dobîndă (Arad), IV. Sas Tibor (Oradea). Open: I. Ghiţă Lacatis (Arad), II. Gelu Husa (Zalău), III. Sorin Vaida (Oradea), IV. Milos Kramarsic (Serbia). Elite: I. Dan Farcaş (Zalău), II. Eugen Mutrescu (Timişoara), III. Remus Iana (Timişoara), IV. Florin Petruş (Zalau).

Primii patru clasaţi la fiecare categorie au fost premiaţi cu medalii şi diplome, iar primii trei din fiecare categorie au primit si cupe.

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. me says:

  Buna treaba!!!

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ,,Ready de party”, cu Mr. Lupu
  Videoclipul a fost lansat, la începutul acestei săptămâni, și este dedicat momentului în care Andrei Lupu s-a îndrăgostit definitiv și irevocabil de hip-hop.

  Bihon CSM Oradea

  Debut fulminant în Europe Cup. Au fost „lei” în fieful „vulturilor”
  CSM CSU Oradea a învins pe Beșiktaș Istanbul în primul meci din Turcia.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Procurorul Bogdan Sergiu Chiș, delegat șef la DNA Oradea
  Membrii Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii au decis, în ședința de marți, delegarea pe funcția de șef al DNA Oradea a procurorului Bogdan Sergiu Chiș. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cuzap: Album istorico-geografic - o carte de vizită pentru sat și oamenii lui
  Monografia satului Cuzap, adunată într-o lucrare pe cât de elegantă pe atât de plină de conținut, a apărut la finele anului trecut, la editura Ratio et Revelatio.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Prefectul - o miză tot mai mare
  Deși rezultatul alegerilor locale, dar și parlamentare, au arătat clar că județul Bihor este dominat copios de către PNL, UDMR insistă în Capitală pentru funcția de prefect. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bilanț la Jandarmeria Bihor: Peste 5.000 de misiuni pentru menținerea ordinii publice
  În premieră. Jandarmeria Bihor a primit în cei 101 ani de funcționeare Placheta de Onoare a Ministrului Afacerilor Interne.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.