bihon.ro Web analytics

Premiaţi la turneul „Wi-King”

De Teodor Biriș
Reactualizat la:

Premiaţi la turneul „Wi-King”

Aspect din concurs
Reactualizat la:
„Wi-King” a fost denumirea turneului AMATur de categoria A organizat de CS King Pong Oradea în noua sală a clubului de pe strada Vasile Alecsandri, clădirea Oradinum.
Scris de Teodor Biriș - „Wi-King” a fost denumirea turneului AMATur de categoria A organizat de CS King Pong Oradea în noua sală a clubului de pe strada Vasile Alecsandri, clădirea Oradinum.

Pe podiumul de concurs au ajuns următorii sportivi:

Începători: I. Florin Lucian Margin (Oradea), II. Gavril Badiu (Rasca), III. Andrei Moldovan (Oradea), IV. Alin Chivaran (Caransebeş). Avansaţi: I. Olimpiu Negrea (Oţelu Roşu), II. Florin Daroti (Lipova), III. Alexandru Dobîndă (Arad), IV. Sas Tibor (Oradea). Open: I. Ghiţă Lacatis (Arad), II. Gelu Husa (Zalău), III. Sorin Vaida (Oradea), IV. Milos Kramarsic (Serbia). Elite: I. Dan Farcaş (Zalău), II. Eugen Mutrescu (Timişoara), III. Remus Iana (Timişoara), IV. Florin Petruş (Zalau).

Primii patru clasaţi la fiecare categorie au fost premiaţi cu medalii şi diplome, iar primii trei din fiecare categorie au primit si cupe.

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. me says:

  Buna treaba!!!

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  15 milioane de euro, finanţări pentru împăduriri
  S-a prelungit până, pe 31 martie 2020, depunerea cererilor de sprijin pentru schema de împădurire.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ePiramida, funcţională de luni
  Platforma online poate fi accesată parţial, în baza codului numeric personal. Pentru acces la toate secţiunile, utilizatorul trebuie să ceară Primăriei, online sau la ghişeele din Piramidă, validarea contului.

  Bihon CSM Oradea

  CSM Oradea va juca cu Dinamo în semifinalele Cupei
  Turneul Final Four al Cupei României se va desfășura la Cluj-Napoca, la 9-10 februarie.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Discoteca anilor '70-'80”, la muzeu
  Este vorba despre prima expoziție permanentă dedicată discotecilor din anii comunismului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parc industrial în locul vechiului CET
  Directorul demisionar al Termoficare SA, Stănel Necula, anunţă refuncţionalizarea terenului de la CET-ul vechi de pe Borșului. După toate probabilităţile, Necula va rămâne în administraţia locală, la Termoficare SA şi după intarea în vigoare a demisiei depuse ca urmare a unei condamnări penale. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Debitul Crișul Repede, de trei ori mai mic decât media multianuală
  Debite scăzute și fenomene de iarnă în bazinul hidrografic Crișuri. Vremea rece din ultima perioadă a dus la apariţia formaţiunilor de gheaţă pe cursurile de apă din bazinul hidrografic Crişuri.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.