bihon.ro Web analytics

Primul club din mediul rural afiliat la Federația Română de Tenis este din Bihor

De Gavril Nuțiu

Primul club din mediul rural afiliat la Federația Română de Tenis este din Bihor

Scris de Gavril Nuțiu -

AS Tenis Club Voința Vadu Crișului-Șuncuiuș este primul club românesc de tenis din mediul rural afiliat la Federația Română de Tenis. Clubul a fost înființat la inițiativa vechiului om de tenis Mircea Drăgoi, cu sprijinul primăriilor din cele două localități. TC Voința își propune să atragă copiii din zonă spre practicarea tenisului de performanță, să își dezvolte baza proprie de antrenament prin atragerea de sponsori și susținători financiari, să organizeze competiții sub egida FR Tenis etc.

Apel de suflet
„Suntem al 235-lea club afiliat la Federația Română de Tenis. Un obiectiv important al nostru este cel de a oferi posibilitatea practicării sportului alb și pentru persoanele cu dizabilități. Bianca, în vârstă de 14 ani și Adrian, de 32 de ani, ne-au adresat rugămintea sa le oferim și lor bucuria practicării acestui spectaculos sport, chiar dacă sunt în cărucior. Adresăm, pe aceasta cale, firmelor sau persoanelor cu posibilități materiale, apelul de a ne sprijini în amenajarea unei rampe de acces pentru aceste cărucioare la terenul de tenis din Oradea, situat pe strada Pasului nr. 5. Credem că pentru o firmă de construcții, această lucrare nu ar fi greu de realizat. Cei care doresc să ne sprijine în acest demers pot contacta conducerea TC Voința Vadu Crișului-Șuncuiuș: Silágyi Sándor Mátyas – președinte (tel. 0758-726627), Ștefan Dobai – vicepreședinte (tel. 0743-616014), Mircea-Teodor Drăgoi – director executiv (tel. 0723-391348)”, este rugămintea antrenorului Mircea Drăgoi.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  N-a mai prins tortul! Nuntă încheiată tragic după ce nuntașii l-au aruncat pe mire și l-au scăpat
  O nuntă din Băile Felix s-a încheiat la doar o oră de la începere, după ce nuntașii l-au luat prind surprindere pe mire și l-au aruncat în sus. Finalul a fost tragic deoarece, aceștia l-au scăpat din brațe. Tânărul a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri. 7

  BIHON Sport local

  CAO a câștigat duelul cu Luceafărul. Marius Hosu a marcat de trei ori!

  România

  Alte scumpiri: Producătorii anunță că apa de izvor îmbuteliată se va scumpi cu 20%
  După ce prețul energiei electrice și al gazului metan a urcat, o nouă scumpire este așteptată în România. 1

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  7 străzi din Oradea rămân miercuri pentru câteva ore fără apă

  BIHON CAO

  CITIRI CAO 13.09.2021-17.09.2021

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziţia „Descoperiri arheologice recente din Țara Crișurilor”
  Vernisajul a avut loc la Muzeul Ţării Crişurilor de Zilele Europene ale Patrimoniului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vulcanistul Mircea Flonta, academician titular. Coleg de clasă cu alți doi academicieni de la Samuil Vulcan
  Liceul de la Beiuș este prima unitate școlară din învățământul preuniversitar care a dat țării, dintr-o singură clasă, trei academicieni: Marius Sala, Mircea Flonta și Lazăr Dragoș. Mircea Flonta era până acum membru corespondent.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Curteanu și secția Maternității a Județeanului, iluminate în portocaliu pentru marcarea Zilei Siguranței Pacientului
  Două vești - una rea și una bună. Cea rea e că a crescut numărul copiilor născuți cu malformații, dar și a nou-născuților ce ajung la ATI Neonatologie la Maternitatea de stat ce aparține de Spitalul Județean.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.