bihon.ro Web analytics

Promovarea lui CAO 1910 Oradea, la mâna FRF

De Teodor Biriș
Reactualizat la:

Promovarea lui CAO 1910 Oradea, la mâna FRF

Reactualizat la:
Formația orădeană nu se regăsește între primele șapte echipe de pe locurile 2.
Scris de Teodor Biriș - Formația orădeană nu se regăsește între primele șapte echipe de pe locurile 2.

Se știu cele 14 echipe promovate în eșalonul trei de pe locul 1: Bradu Borca (NT), Dante Botoșani (BT), CSM Satu Mare (SM), Progresul Șomcuta Mare (MM), Unirea Ungheni 2018 (MS), CSM Corona Brașov (BV), Progresul Ezeriș (CS), Voința Budeasa (AG), Petrolul Potcoava (OT), ACSM Oltenița (CL), Steaua București (B), Sportul Chișcani (BR), Gloria Albești (CT), Avântul Periam (TM). Cum CAO 1910 Oradea s-a clasat pe locul 2, promovabil în anumite condiții, am alcătuit o ierarhie a formațiilor de pe poziția a doua. Conform celor menționate pe site-ul FRF „locurile vacante în Liga 3 (maximum 7 locuri) vor fi completate cu cel mai bine clasate echipe de pe locul 2 în mini-grupele din cadrul barajul de promovare în Liga 3”.

Locurile 8-9

Din păcate, CAO nu se regăsește între primele 7, orădenii împărțind locurile 8-9 cu Știința Turceni. Rămâne de văzut dacă echipele îndreptățite, conform regulamentului anunțat de FRF, vor aplica pentru locurile din Liga 3, existând informații pe surse că vor exista locuri vacante și atunci și CAO ar putea să joace în sezonul viitor în eșalonul trei. „E clar că ne dorim Liga a III-a, doar pentru asta ne-am pregătit. Așteptăm oficializarea rezultatelor și a clasamentelor de la baraj. Mai multe nu știm actualmente”, ne-a declarat ieri președintele Florin Mal.

Un gol marcat la ocaziile mari din finalul meciului cu Someșul Dej ar fi propulsat CAO pe o poziție eligibilă și nu ar mai fi trebuit să aștepte vacantarea altor locuri.

Clasamentul echipelor de pe locul 2:

 1. CSO Plopeni 4 puncte (golaveraj 3-2);
 2. CS Avântul Valea Mărului 4 p (2-1);
 3. CSM Râmnicu Sărat 4 p (0-0);
 4. CS Ocna Mureș 3p (9-6);
 5. Sporting Juniorul Vaslui 3 p (4-2);
 6. Roberto Ziduri 3 p (4-3);
 7. Măgura Cisnădie 3p (5-6);
 8. CAO 1910 Oradea 3p (3-4);
 9. Știința Turceni 3p (3-4);
 10. Sportul 2007 Șimleu Silvaniei 3 p (0-2);
 11. Minerul Costești 3 p (0-3);
 12. Jiul Petroșani 3 p (0-3);
 13. Siretul Dolhasca 1p (1-4);
 14. Bărăganul Ciulnița 0 p (0-6).

Interesant e că au ajuns în Liga 3 echipe care nu au disputat niciun meci de baraj (Petrolul Potcoava și Avântul Periam) sau maxim unul (Progresul Șomcuta Mare), prin victorii la „masa verde”, semn că modalitatea de promovare experimentată în acest an de FRF și-a arătat limitele.

PARAGRAFE DIN REGULAMENTUL DE BARAJ

„Pentru a se putea efectua departajarea echipelor de pe locul 2 în vederea ocupării locurilor vacante, în situația în care într-o mini-grupă sunt doar două echipe participante, atunci, pentru cu scopul de a se efectua comparația cu o altă echipă situată pe locul 2 într-o altă mini-grupă, echipa din această mini-grupă va primi 3 puncte pentru jocul nedisputat, golaverajul echipei respective nefiind însă influențat în niciun fel ca urmare a faptului că golurile aferente scorului de 3-0 stabilit prin aplicarea sancțiunii de forfait nu au fost efectiv marcate. Pentru evitarea oricărui dubiu, adăugarea celor 3 puncte pentru jocul nedisputat (într-o mini-grupă alcătuită din doar 2 echipe) se va efectua din oficiu de către Departamentul Competiții al FRF, fără a fi necesară nicio altă formalitate” .

„Dacă o echipă situată pe locul 1 într-o mini-grupă din cadrul barajului de promovare în Liga 3 nu se înscrie în competiție, nu îndeplinește condițiile de participare sau se retrage înainte de începerea competiției Liga 3 sezonul 2020/2021, locul vacant astfel apărut va fi completat cu echipa situată pe locul 2 în mini-grupa respectivă” .

Tinerețea a învins experiența. CAO așteaptă cu emoții clasamentul locurilor 2

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. altuss says:

  Şi CAO ca şi Dinamo: cerşesc prezenţa într-o Ligă. CAO nu e la mâna Federaţiei, pentru că nu aceasta a pierdut cu 1-3 meciul cu Satu Mare. CAO au fost la mâna lor, dar nu au fost destul de buni. Dacă erau, băteau cu 6-1 pe Someşul Dej.

 2. BIHON Opinii

  Accident rutier. Ce despăgubiri poți obține? (II)
  Indiferent de locul în care s-a produs accidentul de vehicul - pe drumuri publice, pe drumuri care nu sunt deschise circulaţiei publice, în incinte şi în orice alte locuri, atât în timpul deplasării, cât şi în timpul staţionării vehiculului asigurat, asigurătorul RCA acordă despăgubiri până la limita de răspundere prevăzută în contractul RCA pentru:

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ,,Ready de party”, cu Mr. Lupu
  Videoclipul a fost lansat, la începutul acestei săptămâni, și este dedicat momentului în care Andrei Lupu s-a îndrăgostit definitiv și irevocabil de hip-hop.

  Bihon CSM Oradea

  Debut fulminant în Europe Cup. Au fost „lei” în fieful „vulturilor”
  CSM CSU Oradea a învins pe Beșiktaș Istanbul în primul meci din Turcia.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Procurorul Bogdan Sergiu Chiș, delegat șef la DNA Oradea
  Membrii Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii au decis, în ședința de marți, delegarea pe funcția de șef al DNA Oradea a procurorului Bogdan Sergiu Chiș. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cuzap: Album istorico-geografic - o carte de vizită pentru sat și oamenii lui
  Monografia satului Cuzap, adunată într-o lucrare pe cât de elegantă pe atât de plină de conținut, a apărut la finele anului trecut, la editura Ratio et Revelatio.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Prefectul - o miză tot mai mare
  Deși rezultatul alegerilor locale, dar și parlamentare, au arătat clar că județul Bihor este dominat copios de către PNL, UDMR insistă în Capitală pentru funcția de prefect. 4

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.