bihon.ro Web analytics

Stadionul Tineretului s-a transformat în scena culorilor

Stadionul Tineretului s-a transformat în scena culorilor

Reactualizat la:

De la mic la mare, de la clasa pregătitoare și până la clasa a XII-a, o parte din elevii LPS „Bihorul” au participat luni la o activitate care a marcat tripla semnificație a zilei de 9 mai: Ziua Europei (1950), Independența de Stat a României (1877), sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial (1945).
Obișnuit să găzduiască competiții oficiale sau antrenamentele elevilor, Stadionul Tineretului s-a transformat într-o „scenă” a bucuriei, a culorilor, a rememorării trecutului României și a Europei.
Actanții s-au dovedit a fi, deopotrivă conducerea liceului, reprezentată de directorul prof. dr. Dan Matei, director adj. Lucian Stance și director adj. Roland Bocoi (ultimului revenindu-i rolul de a stârni curiozitatea auditoriului prin dezvăluirea triplei semnificații a acestei zile), cadre didactice, cât și elevii.
Lor le-a revenit partea cea mai palpitantă, după intonarea Imnului Național al României și cel al Europei, și al unui scurt moment artistic pregătit de clasa a IV-a, și-au intrat cu desăvârșire în rol, prin lansarea baloanelor în culorile steagului UE. Activitatea s-a bucurat și de sprijinul Comitetului de părinți, reprezentat de doamna Karmen Chimerel.
Activitatea s-a desfasurat in conformitate cu prevederile privind prevenirea SARS-Cov2.

FOTO: RAREȘ LESS

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Multipla campioană Elena Pagu, la 96 de ani, la startul Beiuș Runnnig Day
  Evenimentul care a avut loc pe 12 iunie 2021 se află la cea de-a doua ediție și a reunit la start sute de participanți printre care și mari campioni.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 400 de teste efectuate, un singur caz nou de coronavirus
  Numărul de cazuri noi continuă să fie redus în județul Bihor. 1

  Ştiri sportive

  Prima declaraţie a medicului care l-a salvat pe Christian Eriksen
  Medicul care l-a ajutat pe Erksen pe teren, medicul echipei naţionale a Danemarcei, Morten Boesen, a povestit despre momentele în care fotbalistul a fost la un pas să-şi piardă viaţa pe teren. 4

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Compania de Apă anunță întreruperi în furnizarea apei

  BIHON CAO

  Întrerupere în furnizare apei în Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vaccinarea anti-coronavirus, restrânsă în Bihor
  Din pricina numărului tot mai mic de doze de ser anti-Covid administrate zilnic în Bihor, s-a decis reorganizarea procesului de vaccinare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tronsonul de autostradă Biharia - Chiribiș, motiv de dispută între constructor și CNAIR
  Situația lucrărilor pe porțiunea de autostradă din Bihor este incertă, după ce au apărut neînțelereri între constructor și autorități. 1

  România

  Orădeanca Ioana Mihăilă, ministrul Sănătăţii, crede că România se va confrunta cu al patrulea val al pandemiei
  Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, crede că România se va confrunta cu al patrulea val al pandemiei: „Ce ne dorim este ca intensitatea acestui al patrulea val să nu fie una foarte mare”. 9

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.