bihon.ro Web analytics

„Suntem pregătiți pentru reînceperea campionatelor de minifotbal”

De Teodor Biriș

„Suntem pregătiți pentru reînceperea campionatelor de minifotbal”

Reactualizat la:
Locația unde se desfășurau simultan șapte meciuri de minifotbal este învăluită de o tăcere obositoare de circa două luni, de când a fost decretată starea de urgență, urmată de cea de alertă.
Scris de Teodor Biriș - Locația unde se desfășurau simultan șapte meciuri de minifotbal este învăluită de o tăcere obositoare de circa două luni, de când a fost decretată starea de urgență, urmată de cea de alertă.

Liniștea mai este perturbată din când în când de utilajul modern achiziționat recent, cu care administratorii Bazei Tineretului fac lucrările de întreținere a terenurilor sintetice. „Am profitat de această perioadă și am făcut întreținerea anuală de bază, completând cu granule de cauciuc suprafețele de joc. Urmează să continuăm cu lucrări la instalația de nocturnă și la vestiare. Așteptăm să putem reîncepe campionatele, iar acest lucru sperăm să se întâmple în 1 iunie sau cel târziu 15 iunie. Minifotbalul este printre sporturile de amatori care ar putea relua activitatea printre primele, având în vedere numărul mai redus de jucători implicați”, spune Spiridon Baltsavias, deținătorul licenței de organizare a campionatelor județene sub egida Federației de Minifotbal din România.

Turneu final în septembrie

Orădeanul a precizat că FMR a hotărât ca sezonul actual în plan județean va continua, imediat ce autoritățile vor permite acest lucru. „Echipele sunt nerăbdătoare să reînceapă. Zilnic primim telefoane de la reprezentanții echipelor implicate în campionatele pe care le organizăm. La Liga 2 și Liga 3, precum și în campionatelor Firmelor și Instituțiilor Publice am putea continua până la sfârșitul verii. Liga 1 va depinde de calendarul fixat de FMR, iar în funcție de acesta vom decide și noi pe plan local cum se va finaliza primul eșalon. Cel mai probabil, fazele finale la nivel național ale campionatului se vor desfășura în septembrie”, a precizat Baltsavias, admițând că în această perioadă de întrerupere a campionatelor a suferit pierderi importante din punct de vedere financiar.

„Până la urmă e importantă sănătatea tuturor. Ideea e că suntem pregătiți pentru reînceperea campionatelor de minifotbal. Sperăm ca acest lucru să se întâmple cât mai repede”, a conchis Spiros Baltsavias.

În momentul întreruperii campionatelor pe primele locuri se aflau AEK Oradea (Liga 1), Rotexim (Liga 2, Seria A), FC Marghita (Liga 2, Seria B), Generală 14 (Liga 3), Dafero (firme, Seria 1), Opera (firme, Seria 2) și Zenit (old-boys).

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON CAO

  Spălări de magistrale: se întrerupe furnizarea apei potabile
  SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA îşi anunţă consumatorii situaţi pe malul stâng al Crişului Repede că, în cursul nopţilor din zilele de marţi spre miercuri 02.06.2020 / 03.06.2020 şi miercuri spre joi 03.06.2020 / 04.06.2020, furnizarea apei potabile se va întrerupe total după următorul program:

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tratamentul obezitatii -- chirurgia bariatrica ultramoderna
  Suntem in plina pandemie cu COVID-19. Este cunoscut faptul ca majoritatea celor care au pierdut lupta cu coronavirus au avut ca principala comorbiditate obezitatea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Un TIR a rămas suspendat pe podul de la Groși
  Un camion încărcat cu pufuleți a rămas suspendat pe marginea unui pod din localitatea bihoreană Groși.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bolojan cere părerea despre viitorul stadion: 14-15.000 de locuri, fără pistă de alergat și cu parcare subterană
  Primarul Ilie Bolojan s-a deplasat la Târgu Jiu pentru a vedea care sunt costurile de întreținere ale unui stadion nou. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  De 1 iunie la Solonta se redeschid locurile de joacă
  La nivel național acestea au rămas închise, chiar dacă parcurile s-au redeschis.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Efectele pandemiei - zootehnia a lucrat pe stoc
  Ministrul Agriculturii: chiar dacă a fost secetă, nu sunt premise pentru creșterea prețurilor la alimente.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.