bihon.ro Web analytics

Swimathon Oradea 2016: „Lucrurile se mişcă dacă faci valuri! Înoată! Susţine! Donează!”

Swimathon Oradea 2016: „Lucrurile se mişcă dacă faci valuri! Înoată! Susţine! Donează!”

<p>Foto: Fundațiacomunitara.ro</p>
Fundaţia Comunitară Oradea organizează sâmbătă, de la ora 10:00, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, ediţia din acest an a tradiţionalului Swimathon.
Scris de farcas - Fundaţia Comunitară Oradea organizează sâmbătă, de la ora 10:00, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, ediţia din acest an a tradiţionalului Swimathon.

Manifestarea are ca scop atragerea de fonduri financiare pentru susţinerea şi implementarea unui număr de 18 proiecte umanitare, iniţiate de mai multe fundaţii şi asociaţii. Iubitorii orădeni ai nataţiei sunt invitaţi să înoate pentru cauzele celor 18 proiecte de suflet. Se va concura la individual, la secţiunile copii, familie, feminin sau manageri, respectiv la ştafetă. Swimathon Oradea 2016 are ca logo „Lucrurile se mişcă dacă faci valuri! Înoată! Susţine! Donează!”

La ediţia 2015 a Swimathon-ului au participat 244 de înotători, 830 de susţinători şi s-au adunat fonduri în valoare de 54.298, 85 lei, pentru un număr de 15 proiecte. Organizatorii şi gazdele acţiunii speră ca la actuala ediţie să fie stabilit un nou record de participanţi şi de încasări. „Cu cât vom fi mai mulţi Ambasadori, Înotători şi Susţinători, cu atât vom putea transforma resemnarea semenilor şi tristeţea copiilor respectivi în speranţă şi sete de viaţă. Fii eroul lor! Fii eroul nostru! Haideţi să batem recordul de anul trecut! Haideţi să fim mai buni şi mai generoşi”, se arată în comunicatul emis de Fundaţia Comunitară Oradea.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul polițist local Paul Kover a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Karpaten Bistro Haus, un restaurant orădean în stil bavarez! Evenimente private, meniul zilei, happy hour 1+1 gratis, muzică live, livrări la domiciliu!
  Orădenii care doresc să servească un meniu deosebit cu specific bavarez o pot face aproape de centrul orașului, la Karpaten Bistro Haus. Localul este situat pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 77/A, pe locul fostului restaurant Intim.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Festivalul Baroc în Cetate: Oradea devine capitala muzicii baroce
  A doua ediție a Festivalului Baroc se va derula în perioada 23-31 mai 2022.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  An pregătitor pentru studenții străini din cadrul Universității din Oradea
  Studenții străini au la dispoziție un an pentru a învăța limba română, în cadrul unui program dezvoltat de Facultatea de Litere din Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 1,3 milioane de euro pentru Universitate din Oradea în cadrul Erasmus+
  Universitatea din Oradea se află în topul alocărilor de fonduri pentru proiectele de mobilitate Erasmus+. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Aleșii din Vadu Crișului, la „Trezoreria domnească” din Hajduszoboszló
  În cadrul unui proiect comun finanțat de către BGA (Ungaria), o delegație de 12 persoane din Vadu Crișului a făcut cunoștiintă cu oportunitățile de vizitare oferite de localitatea maghiară Hajduszoboszló.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.