bihon.ro Web analytics

Valabilitatea certificatelor verzi COVID a fost prelungită cu un an

Valabilitatea certificatelor verzi COVID a fost prelungită cu un an

Parlamentul European a votat prelungirea valabilității certificatului Covid-19 cu încă un an, până la 30 iunie 2023. Oamenii îl vor putea folosi în continuare în funcție de cerințele de călătorie din fiecare țară.Val
Parlamentul European a votat prelungirea valabilității certificatului Covid-19 cu încă un an, până la 30 iunie 2023. Oamenii îl vor putea folosi în continuare în funcție de cerințele de călătorie din fiecare țară.Val

Europarlamentarii au hotărât în Parlamentul European menținerea valabilității certificatului digital Covid încă 12 luni, până în 30 iunie 2023.

Aceștia vor cere Comisiei Europene evaluarea necesității certificatului pentru o perioadă de încă șase luni de la finalul anului curent, în funcție de recomandările Centrului European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (European Centre for Disease Prevention and Control -ECDC) și Comitetului pentru Securitatea Sănătății (Health Security Committee – HSC).

Cetățenii sunt informați ca înainte de a efectua o călătorie în afara României să consulte pagina dedicată condițiilor de călătorie de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, AICI. Sunt state în care certificatul verde Covid este necesar pentru accesul în țară sau în anumite instituții.

Certificatul digital COVID-19 poate fi descărcat AICI.

7 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Oameni în alb says:

  Creditul Social a fost inventat de multinaționale. Este aplicat cu succes acum în China, din toamnă într-o zonă din Italia. Se vorbește deschis de implantarea de cipuri în creierul uman. Și totuși vaccinatii sunt înregistrați la STS, adică la serviciul de telecomunicații speciale, ăia cu antenele. Interesant. Trăim vremuri de caca.

  • AntMan says:

   Da, dar treaba asta vine si un pachet de avantaje. Eu de exemplu dupa ce m-am vaccinat, am semnal full inclusiv la televizor, prind finlandezii si pot comunica prin unde radio cu bunica-mea dincolo de moarte. Am afalt de la ea unde ajung prostii ca tine!

 2. altuss says:

  Putiniștii ruși și Covidiștii vestici, aceiași mizerabili !

 3. K62i says:

  Adica n-are treaba cu protectia vaxului???

 4. Cetatean says:

  Foarte bine. De ce nu se mai implementeaza la noi? Avem nevoie de el.

 5. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parcul Libertății prinde culoare în cadrul proiectului de artă stradală „Mozaic Citadin”
  Începând de luni, 4 iulie, a început proiectul de artă stradală „Mozaic citadin”.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mașină de poliție transportată cu autospeciala de ridicări auto. Vezi motivul
  O mașină de poliție transportată cu autospeciala de ridicări auto aparținând Serviciul de Parcări din cadrul Primăriei Oradea a stârnit numeroase reacții. 

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Șase trasee turistice montane din Bihor, omologate de Ministerul Turismului
  În județul Bihor există 54 de trasee turistice amenajate care însumează peste 700 de kilometri.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în zona blocului Cicero

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se lucrează la înierbarea liniei de tramvai Nufărul-Cantemir
  Lucrarea face parte din proiectul „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul-Cantemir” și se realizează prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ -Perioada 07.07.2022 -08.07.2022 - PL Rural +PL Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Beiușeanca Anamaria Babău e Miss World NexT Top Model 2022
  Nu e primul titlu al beiușencei din acest an. Iolanda Anamaria Babău a fost Miss Earth Emiratele Arabe Unite 2022, dar și coperta revistei de fashion fashion L’Officiel Arabia, ediția digitală din ianuarie 2022, respectiv US Fashion, ediția februarie 2022. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.