bihon.ro Web analytics

Renault Austral, un vehicul modern și rafinat, de ultimă generație

Renault Austral, un vehicul modern și rafinat, de ultimă generație

În tușe de lumini și umbre, noul Renault Austral ridică voalul de pe silueta sa elegantă și atletică. Gilles Vidal, Renault Design Director, vorbește despre intenția din spatele designului acestui SUV, considerat următorul pas în ofensiva de segment C a mărcii Renault.
În tușe de lumini și umbre, noul Renault Austral ridică voalul de pe silueta sa elegantă și atletică. Gilles Vidal, Renault Design Director, vorbește despre intenția din spatele designului acestui SUV, considerat următorul pas în ofensiva de segment C a mărcii Renault.

„Elegant și tehnologic”. În astfel de termeni vorbește Gilles Vidal, Renault Design Director, despre cel mai recent SUV din segmentul C al mărcii, noul Renault Austral. Îmbrățișând elementele distinctive ale gamei actuale, echipele de proiectare au căutat să creeze un vehicul cu adevărat modern și rafinat, de ultimă generație.

DESIGN ATRACTIV SI DE CALITATE

Designerii s-au bazat pe caracteristicile fundamentale care atrag atât de mulți oameni spre modelele SUV –proporții, aspect, dimensiunile roților, subliniind forma umerilor pentru un aspect mai atletic. Vehiculul rezultat este un SUV plin de caracter și totuși unul care rămâne primitor.

Ascuțit, atletic și modern, noul Renault Austral are proporții remarcabile care oferă o senzație de robustețe și agilitate.

Designul vehiculelor Renault, care a fost mult timpunul inspirat de senzualitatea lumii în mișcare, intră acum într-o nouă eră. Ca atare, liniile din partea superioară a pasajelor roților creează sentimentul unei structuri reînnoite; animă profilul dându-i forță și precizie. Liniile puternice și dinamice ale lui Austral reflectă noul limbaj al Renault.

“Renault Austral combină elemente stilistice puternice care îi conferă un design dinamic și elegant. Calitatea este ușor de observatîncă de la prima vedere. Am redus decalajele caroseriei, am ajustat proporțiile astfel încât să dezvolte un sentiment calitativ imediat”. Gilles Vidal, Renault Design Director.

Caracteristicile stilistice distinctive ale noului Renault Austral includ un pliu clar, structurat care trece de-a lungul secțiunii inferioare a caroseriei. Înclinat spre partea din față a vehiculului, oferă siluetei un avantaj dinamic. Această nouă manieră a formei diferă de liniile orizontale tradiționale care odinioară mergeau paralel cu pământul într-o manieră statică. Privit din profil, Austral arată ca și cum ar fi în mișcare chiar și atunci când staționează.

UN SUV MODERN ȘI TEHNOLOGIC

Caracteristicile tehnologice ale noului Austral impresionează mai ales prin blocurile optice față și spate. Două stopuri mari în forma literei C se îmbină cu logo-ul mașinii într-un mod spectaculos. Designul frontal este similar celui din spate, nici farurile și nici grila nu trec neobservate. Văzută pentru prima dată pe Renault Mégane E-TECH Electric, tehnologia Microoptic este realizată din plexiglas și prezintă linii și modele care sunt gravate direct în suprafața și în interiorul plexiglasului. Când marginea plexiglassului este iluminată cu LED-uri, toate zonele gravate se luminează într-un efect vizual precis, viu și ușor de recunoscut.

Măiestria tehnologică și dorința de excelență au reprezentat laitmotivul designului noului Renault Austral.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Bihon CSM Oradea

  „Duș rece” neașteptat: CSM CSU Oradea a pierdut pe teren propriu cu CSO Voluntari
  CSM CSU Oradea a pierdut cu 68-82 meciul de pe teren propriu cu CSO Voluntari.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Consiliul Județean și-a negociat prețul la electricitate
  Consiliul Județean Bihor și instituțiile din subordine vor plăti în acest an pentru energia electrică facturi similare cu anul 2021, nefiind afectate de majorările din piață.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mihăilă: „Ministerul Sănătății are un acord cadru pentru teste cu Comisia Europeană, dar nu îl folosește”
  Ioana Mihăilă, fost ministru al Sănătății, spune că ministerul ar putea comanda teste pentru elevi, printr-un acord cadru semnat cu Comisia Europeană. 5

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bărbatul care a amenințat un tânăr cu un pistol într-o intersecție din Oradea a fost arestat
  Polițiștii orădeni l-au reținut luni pe bărbatul care a amenințat cu un pistol de tip airsoft un tânăr de 20 de ani, în urma unui accident rutier. 6

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - C. Data 21.01.2022 - PL Alesd + Salonta - anuntate cu 2 zile

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Birta: vom propune în Consiliul local reducerea prețului la încălzire
  Ministerul Dezvoltării a alocat o primă tranșă din ajutorul pentru orașele care au termoficare pe gaz, în cuantum total de peste 41,9 milioane lei. 7

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.