bihon.ro Web analytics

16 locații pentru reîncărcarea mașinilor electrice

Reactualizat la:

16 locații pentru reîncărcarea mașinilor electrice

<p>Foto: cluju.ro</p>
Reactualizat la:
Primăria a stabilit locațiile pentru cele 16 stații de reîncărcare rapidă a mașinilor electrice, stații care ar urma să fie realizate în contul unui proiect cu finanțare de la Fondul Național de Mediu.
Scris de farcas - Primăria a stabilit locațiile pentru cele 16 stații de reîncărcare rapidă a mașinilor electrice, stații care ar urma să fie realizate în contul unui proiect cu finanțare de la Fondul Național de Mediu.

„La stabilirea locațiilor s-a ținut cont de sugestiile oamenilor, de situația juridică a terenurilor unde vor fi amplasate stațiile și de puterea electrică disponibilă. În acest moment proiectul e în stadiul studiului de fezabilitate, urmând ca în perioada următoare să fie depus spre finanțare”, a precizat viceprimarul Mircea Mălan.

Condițiile cerute sunt ca municipiul să fie proprietar al terenului pe care se amenajează aceste spații, să nu existe ipoteci sau alte sarcini pe acel teren, să existe un acces neîngrădit la aceste stații, să existe suficentă putere la rețeaua electrică din zonă, pentru că aceste spații sunt mari consumatoare de energie.

Primăria a transmis că toate aceste condiții sunt îndeplinite de terenurile propuse pentru cele 16 stații de reîncărcare a vehiculelor electrice.

Practic, se încearcă accesarea în întregime a sumei avute la dispoziție, de aproximativ 2,5 milioane de lei. Prin acest program se asigură 190.000 de lei pentru fiecare post de reîncărcare. Contribuția orașului Oradea va fi de 10% din cheltuielile eligibile.

Termenul de depunere a cererilor este prelungit până în ianuarie 2019.

statii incarcare masini electrice oradea

Locațiile sunt:

1) Aquapark Nymphaea 1
2) Aquapark Nymphaea 2
3) Parcul Traian/Palatul de Justiție
4) Strada Dunării/Serviciul de Pașapoarte
5) Gara Centrală
6) Parcare Primăria Oradea
7) Oradea Plaza
8) Universitatea din Oradea
9) Arena „Antonio Alexe”
10) Parcul Salca
11) Sala Polivalentă
12) Strada Alexandru D. Xenopol
13) Strada Nufărului
14) Bulevardul Dacia
15) Parcul Eurobusiness II
16) Strada Tudor Vladimirescu

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Protest pe malul defrişat: „principalul responsabil e dl. primar iar al doilea responsabil e orădeanul căruia nu-i pasă”
  4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Iele”, expoziție temporară de artă textilă
  Oana Tudose exploatează fibrele de lână de oaie prin metode tradiționale de prelucrare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primul suspect de coronavirus din Bihor este o femeie
  Bihorul se confruntă cu primul caz suspect de coronavirus. 11

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Femeie de 30 de ani din Bihor, dispărută. Ați văzut-o?
  Polițiștii bihoreni au fost sesizați marți, de familia unei femei de 30 de ani din Ineu, cu privire la dispariția acesteia. 1

  Mapamond

  Austria și Croația au confirmat primele cazuri de coronavirus
  Primele două cazuri de coronavirus au fost confirmate în Austria, în provincia Tirol, potrivit The Guardian. Premierul croat Andrej Plenković a confirmat, de asemenea primul caz de coronavirus, un pacient care e internat într-un spital din Zagreb.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Nu mințiți în chestionare și nici medicul de familie că vă costă libertatea sau/și viața!
  Bihorul este primul județ unde factorii decizionali în gestionarea acțiunii anti - Covid 19 au instruit medicii de familie. 3

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.